Preminuo mladi vaterpolista Partizana Rade Andrejić

Izvor: BKTV News, 17.Feb.2017, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo mladi vaterpolista Partizana Rade Andrejić

Bivši vaterpolista Partizana, Radosav Andrejić preminuo je posle teške bolesti u 22. godini, saopštio je Vaterpolo klub Partizan.

Andrejić, koji je prošao sve mlađe kategorije Partizana i bio uspešan student Stomatološkog fakulteta, oboleo je od leukemije pre godinu dana, ali je, nažalost, bitku s opakom bolešću izgubio.

Andrejić >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << je, igrajući u pionirskim, kadetskim i juniorskim ekipama Partizana, osvojio nekoliko trofeja nacionalnog prvaka, Kup Srbije, a imao je i mnogo uspeha na međunarodnim turnirima. Kao igrač je stasavao sa vršnjacima i vaterpolistima godinu, dve mlađim od njega. Većina njih su poslednjih godina nosioci igre prvog tima crno-belih.

Radosavljev tri godine mlađi brat Dušan takođe je prve sportske korake napravio kao vaterpolista Partizana. Obojica su na Banjici ostali upamćeni kao uspešni vaterpolisti, veliki radnici, vaspitani i primerni sportisti.

U akcije za prikupljanje sredstava za lečenje i operaciju Radosava Andrejića uključio se, između ostalih, i Vaterpolo klub Partizan, koji je organizovao humanitarnu utakmicu sa Galatasarajem.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.