Izvor: HotSport.rs, 04.Okt.2015, 09:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROBLEM ZA MIHU: Baloteli propušta duel s Napolijem

Napadač Milana, Mario Baloteli, neće moći da pomogne svojim saigračima u okršaju sa ekipom Napolija.

Naime, ofanzivac “Rosonera” požalio se na problem sa povredom mišića tokom treninga zbog čega najverovatnije neće biti u kombinaciji za okršaj Serije A koji je na programu u nedelju od 20:45 sati na “San Siru“.
Napadač se nadao da će se vratiti u tim nakon što je propustio nekoliko poslednjih treninga, međutim, od toga večeras >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << po svoj prilici neće biti ništa.
Otkako je stigao iz Liverpula na pozajmicu Baloteli je postigao jedan gol u pet nastupa za Milan. Po svoj prilici Karlos Baka zameniće Italijana u startnoj postavi ekipe Milana.
 
The post PROBLEM ZA MIHU: Baloteli propušta duel s Napolijem appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PEH Baloteli se povredio, ne igra protiv Napolija

Izvor: Blic, 04.Okt.2015

Napadač Milana Mario Baloteli propustiće utakmicu 7. kola Serije A u kojoj ekipa Milana u derbiju kola dočekuje tim Napolija...Baloteli je ranije zadobio povredu butnog mišića, ali kako tokom nedelje nije mogao da trenira sa ostatkom tima, nije ostavio mnogo dileme treneru Siniši Mihajloviću...Očekuje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.