Izvor: HotSport.rs, 02.Feb.2015, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREKID ZBOG TUČE: Pazarci i Banjalučani ukrstili pesnice u Hrvatskoj

Umesto da odigraju pripremni fudbalski meč kako bi proverili trenutnu formu na pripremama koje obavljaju na hrvatskom primorju fudbaleri Novog Pazara i banjalučkog Borca su nešto pre isteka prvog sata igre na utakmici turnira u Novigradu ukrstili pesnice.

Kako saznaje Mondo incident je izbio u 58. minutu kada su se sukobili Miloš Tintor i Joco Stokić odnosno >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << kada je defanzivac Novog Pazara fizički nasrnuo na napadača Borca kojeg je oborio na travu i udario pesnicom.
– Joco se pokoškao sa igračima Pazara, a onda je Tintor pritrčao, praktično s leđa i udario šakom Stokića u bradu. Usledio je opšti haos na terenu, igrači su se tukli, ali srećom nije bilo još nekih posledica, ispričao je za MONDO jedan od očevidaca.
Stokić je nakon sukoba odvezen u lokalnu bolnicu kako bi bilo provereno da li je zadobio potres mozga ili neki prelom, a kada su se strasti smirile fudbaleri su napustili teren odnosno meč nije nastavljen.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Opšta tuča fudbalera Novog Pazara i banjalučkog Borca!

Izvor: Telegraf.rs, 02.Feb.2015

Trebala je da bude prijateljska utakmica, ali se pretvorila u rat i tuču na terenu! Ovako se ukratko može opisati duel između banjalučkog Borca i Novog Pazara koji je odigran u Hrvatskoj. Incident se dogodio na isteku sata igre, a sve je počelo nakon duela defanzivca Pazaraca Miloša Tintora i napadača...

Nastavak na Telegraf.rs...

Borac - Novi Pazar: Prekinuto zbog tuče!

Izvor: Press, 02.Feb.2015

Fudbaleri banjalučkog i novopazarskog tima pokušali su da odigraju prijateljski meč u Hrvatskoj, ali nisu uspeli. Utakmica je prekinuta u drugom poluvremenu. . U sklopu priprema za nastavak sezone, Banjalučani i Pazarci...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.