Borac - Novi Pazar: Prekinuto zbog tuče!

Izvor: Press, 02.Feb.2015, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borac - Novi Pazar: Prekinuto zbog tuče!

Fudbaleri banjalučkog i novopazarskog tima pokušali su da odigraju prijateljski meč u Hrvatskoj, ali nisu uspeli. Utakmica je prekinuta u drugom poluvremenu.
U sklopu priprema za nastavak sezone, Banjalučani i Pazarci sastali su se u utorak na terenu u Hrvatskoj i na njemu terenu proveli 58. minuta.

U tom momentu, na terenu je izbila tuča defanzivca Novog Pazara Miloša Tintora i napadača >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Borca Joca Stokića. Visoki štoper oborio je protivnika na travu udarcem i tako je počeo haos na igralištu, zbog kojeg je duel i prekinut, saznaje MONDO.

"Joco se pokoškao sa igračima Pazara, a onda je Tintor pritrčao, praktično s leđa i udario šakom Stokića u bradu. Usledio je opšti haos na terenu, igrači su se tukli, ali srećom nije bilo još nekih posledica", ispričao je za MONDO jedan od očevidaca.

 
Stokić je posle incidenta odvezen u obližnju bolnicu na pregled, kako bi se utvrdilo da li je od udarca zadobio potres mozga ili eventualno neki prelom. Kada su se strasti smirile, fudbaleri obe ekipe napustile su teren i meč nije nastavljen. Ekipe su igrale u sastavima:
BORAC: Avdukić, Bečelić, Subić, Jevtić, Kostić, Žeravica, Radinović, Ilić, Predragović, Stokić, Jović.

NOVI PAZAR: Zečević, Đorđević, Tintor, Vuković, Udovičić, Jevtović, Rusmir, Arsenijević, Mijić, Oliveira, Kecap.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tuča na meču Novi Pazar - Borac Banjaluka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Feb.2015

Fudbalska utakmica na turniru "Istra zimski kup" između Novog Pazara i banjalučkog Borca prekinuta je danas u hrvatskom Novigradu zbog sukoba igrača dva tima...Od početka se igralo žešće nego što je uobičajeno za pripremne mečeve, a do incidenata je došlo u 51. minutu, posle grubog starta...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.