Novi razlog za svađu Romana i Kontea, Petao!

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2017, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi razlog za svađu Romana i Kontea, "Petao"!

Odnos vlasnika i trenera Čelsija iz dana u dan postaje sve gori.

Konte je pred početak ove sezone izjavio da se nada da neće proći kao Murinjo, tačnije da nakon trofejne sezone neće doživeti veliki pad.

Kako je nova sezona počela, čini se da mu Murinjova sudbina nije daleko. "Plavci" su poraženi u Komjuniti Šildu od Arsenala, a na startu Premijer lige ih je iznenadio Barnli sa 2:3 na "Bridžu", ruku na srce dobili su i dva sumnjiva crvena kartona.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Konte je nezadovoljan, ponajviše angažovanjem Čelsija na transfer pijaci, što u nekoliko navrata nije krio.

Uprava mu je na raspolaganje stavila trojicu novih fudbalera, dovedeni su Ridiger, Bakajoko i Morata (rekord kluba), ali Konte želi još, posebno nakon slabog starta sezone.

Najveća želja italijanskog stručnjaka je njegov zemljak iz redova Torina, Andrea Beloti.

Konte smatra da mu je potreban još jedan napadač, idelano pojačanje vidi u "Pevcu", ali Abramovič se ne slaže sa njim.

Naime, ruski milijarder veruje da Beloti nije dokazao da vredi onoliko koliko predsednik "Bikova" Urbano Kairo traži za njegove usluge, preciznije rečeno, ne pada mu na pamet da plati 100 miliona evra za njegove usluge.

Ovo je još jedno neslaganje u nizu vlasnika i trenera Čelsija, setimo se samo kako su završili svi koji su imali bilo kakvu nesuglasicu sa Romanom Abramovičem i biće nam jasno da se Konte nalazi u veoma nezgodnoj situaciji.

Konte je spreman na sve pred duel drugog kola Premijer lige sa Totenhem Sparsima, rizikovaće i zdravlje dvojice prvotimaca, više OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Murinjove misaone igre: Pecka Kontea pred derbi sa Totenhemom i pujda Marsijala na Labudove

Izvor: MozzartSport.com, 19.Avg.2017, 10:18

Čeka nas uzbudljiv meč u Velsu..Real mu je pokazao da je klasa iznad, ali početak Premijer lige navukao je osmeh na lice navijača Mančester junajteda. Tek je počela sezona, ali onih 4:0 protiv Vest Hema skinulo je pritisak sa grbače Žozea Murinja. A on ga je sam podigao sa zemlje i počeo da...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.