Mitrović debitovao za Njukasl, Svrake poražene od četvrtoligaša!

Izvor: MozzartSport.com, 30.Jul.2015, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrović debitovao za Njukasl, Svrake poražene od četvrtoligaša!

Bivši golgeter Anderlehta na terenu je proveo 70 minuta, borio se, ušao u nekoliko dobrih šansi, ali nije imao sreće da zatrese mrežu Skota Flintersa, koji je zabeležio nekoliko briljantnih intervencija na ovom meču

Srpski napadač Aleksandar Mitrović debitovao je u dresu Njukasla na prijateljskoj utakmici sa Jork Sitijem, ali nije imao sreće da postigne pogodak. Zapravo, bilo je to prilično loše izdanje Svraka, koje su poražene od engleskog četvrtoligaša (1:2), >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ali je jasno da je ekipa Stiva Meklarena tek u procesu stvaranja igre.

Mitrović je na terenu proveo 70 minuta, borio se, ušao u nekoliko dobrih šansi, ali nije imao sreće da zatrese mrežu Skota Flintersa, koji je zabeležio nekoliko briljantnih intervencija na ovom meču.

Njuksl ne blista u dosadašnjem toku pripremnog perioda. U dosadašnjih šest utakmica ostvario je svega dve pobede, jedan remi i tri poraza.

"U ovom trenutku gledam igru, ne rezultat. Možda je izgledalo kao da je ovo za nas bila propuštena nedelja, ali sam izuzetno zadovoljan probama sa Šefild junajtedom i Jorkom. Već u subotu igramo sa Menhenglabahom, što će svakao biti teži izazov", rekao je Meklaren.

Njukasl trećeplasiranu ekipu Bundeslige dočekuje u subotu na Sent Džejms parku od 16 časova, a taj meč će praktično biti generalna proba pred početak Premijer lige i utakmicu sa Sautemptonom 9. avgusta na ovom istom stadionu.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.