Misimović se povukao iz reprezentacije BiH

Izvor: Press, 15.Avg.2014, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Misimović se povukao iz reprezentacije BiH

"Nakon dugo razmišljanja, teška srca sam odlučio da sa sebe skinem najdraži dres, u kojem sam odigrao najvažnije utakmice u životu. Osećam da je došlo vreme da neko mlađi zauzme moje mesto, a ja da se preselim na tribine kao najvatreniji navijač. Kruna moje karijere i ono o čemu sam sanjao još od dečačkih dana je učestvovanje na Svetskom prvenstvu, što mi je ova reprezentacija i omogućila", napisao je Misimović >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << u oproštajnom pismu.
Misimović je jedan od retkih Srba koji je igrao za selekciju BiH, njegovi roditelji su iz Bosanske Gradiške, a rođen je u Minhenu, gde je u mlađim selekcijama Bajerna i napravio prve korake.

Za prvi tim Bavaraca odigrao je samo tri utakmice, a potom je nastupao za Bohum, Nirnberg, Volfsburg, sa kojim je osvojio Bundesligu, Galatasaraj, Dinamo iz Moskve, a trenutno je član kineskog Gvanžua.Bio je omladinski i mladi reprezentativac Srbije i Crne Gore, ali je 2004. godine odlučio da obuče dres BiH.
Odigrao je, za sada, rekordne 84 utakmice i postigao 25 golova.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Odlazak rekordera

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Avg.2014

Teška srca sam odlučio da sa sebe skinem najdraži dres u kojem sam odigrao najvažnije utakmice u svom životu, istakao je Zvjezdan Misimović (32), najavivši oproštaj od reprezentacije BiH...Rekorder po broju nastupa za "zmajeve" saopštio je u petak da se povlači iz državnog tima. Kao i u slučaju...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.