Milić izbačen iz reprezentacije zbog pijanstva

Izvor: Radio 021, 01.Nov.2014, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milić izbačen iz reprezentacije zbog pijanstva

Vršilac dužnosti selektora rukometne reprezentacije Srbije Dejan Perić saopštio je da golman Strahinja Milić nije otputovao za Izrael na meč kvalifikacija za prvenstvo Evrope zbog nepoštovanja pravila ponašanja.

"Strahinja Milić je odstranjen iz reprezentacije zbog nepoštovanja kodeksa ponašanja Rukometnog saveza Srbije i narušavanja discipline, dolaskom u ranim jutarnjim satima, pod dejstvom velike količine alkohola", izjavio je Perić.

On je naveo da je takvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ponašanje jednog reprezentativca Srbije nedopustivo.

Reprezentativci Srbije otputovali su u petak u Izrael gde ih u nedelju očekuje meč drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. u Poljskoj.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.