Metalac deklasirao Megu!

Izvor: Sportske.net, 25.Maj.2015, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Metalac deklasirao Megu!

Košarkaši Metalca pobedili su večeras veoma ubedljivo u Valjevu ekipu Mega Leksa.

Ekipa Vladimira Đokića je slavila sa 89:70 (23:23, 22:16, 19:14, 25:17) u prvoj utakmici 10. kola Superlige Srbije.

Valjevce je do pobede predvodio Dušan Kutlešić sa 15 poena, a najzapaženiju ulogu imao je Nikola Jevtović, koji je postigao 14 poena i upisao osam skokova.

U timu Mega Leksa istakao se Nikola Jokić sa "dabl-dabl" učinkom od 14 poena i 13 skokova, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dok je Kori Vebster bio najefikasniji sa 16.

Metalac je dobrom igrom u drugom poluvremenu prelomio utakmicu i tako pokazao da je najozbiljniji kandidat za treće mesto pred plej-of Superlige Srbije.

Ekipi iz Valjeva zauzima treće mesto sa šesta pobeda i četiri poraza, dok je Mega Leks četvrti sa skorom od četiri trijumfa i šest poraza.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.