MESI PAUZIRA TRI NEDELJE ZBOG POVREDA

Izvor: Kurir, 20.Sep.2010, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MESI PAUZIRA TRI NEDELJE ZBOG POVREDA

BEOGRAD - Fudbaler Barselone Lionel Mesi pauziraće tri nedelje zbog povrede članka desne noge koju je zaradio u utakmici protiv Atletika iz Madrida, saopštio je danas njegov klub.

Mesija je u završnici meča, koji je Barselona rešila u svoju korist sa 2:1, povredio štoper Atletika Tomaš Ujfaluši. Ujfaluši je za taj prekršaj zaradio drugi žuti karton i morao je da napusti teren.

Mesi je u utakmici protiv Atletika postigao prvi gol za aktuelnog šampiona Španije. Argentinski fudbaler zbog povrede će propustiti prvenstvene utakmice protiv Sportinga iz Hihona, Majorke i Atletika iz Bilbaoa, kao i duel Lige šampiona protiv ruskog Rubina.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Barselona tri nedelje bez Mesija

Izvor: TV Avala, 20.Sep.2010

Fudbaler Barselone Lionel Mesi pauziraće tri nedelje zbog povrede članka desne noge koju je zaradio u utakmici protiv Atletika iz Madrida, saopštio je danas njegov klub.

Nastavak na TV Avala...

Mesi pauzira, Ujfaluši uputio izvinjenje

Izvor: Vesti-online.com, 20.Sep.2010

Fudbaler Barselone Argentinac Lionel Mesi moraće da odmara tri nedelje zbog povrede članka desne noge koju je zaradio na derbi meču trećeg kola španske Primere na gostovanju protiv Atletika iz Madrida...Mesi je postigao prvi gol u pobedi svog tima od 2:1, ali je u završnici meča, imao duel sa...

Nastavak na Vesti-online.com...

Valdez: Sudije moraju da zaštite Mesija

Izvor: Blic, 20.Sep.2010

Golman Barselone Viktor Valdez pozvao je sudije da pruže veću zaštitu trenutno najboljem fudbaleru sveta Leu Mesiju...Argentinac je zadobio lakšu povredu ligamenata članka nakon što ga je u 92. minutu duela sa Atletikom iz Madrida povredio Tomaš Ujfaluši, ali su svi na prvi mah pomislili da Mesiju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.