Ujfaluši: Nisam hteo da povredim Mesija

Izvor: Blic, 20.Sep.2010, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ujfaluši: Nisam hteo da povredim Mesija

Odbrambeni igrač madridskog Atletika Tomaš Ujfaluši izrazio je žaljenje što je u 92. minutu prvenstvenog meča sa Barselonom povrdio Lionela Mesija, zbog čega će zvanično najbolji fudbaler sveta morati da pauzira oko dve nedelje.

„Želeo bih da se izvinim. Nisam imao nameru da povredim Mesija. Hteo sam da idem na loptu, ali nisam imao sreće i udario sam Lionela po nozi. Naravno, bilo je jezivo videti kako mu se skočni zglob izvrće, ali stvarno nisam imao nameru >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da ga povredim", rekao je 32-godišnji češki internacionalac posle utakmice u kojoj je Atetliko poražen sa 2:1.

On je izvinjenje poslao preko saigrača Serhija Aguera, kome je uputio SMS poruku u kojoj ga je zamolio da Mesiju prenese žaljenje zbog povrede.

Ipak, neki se nisu pomirili sa pukim izvinjenjem, poput napadača Barselone Davida Vilje:

„Postoji disciplinski komitet koji će o tome da odlučuje i nema sumnje da će Ujfaluši dobiti kaznu kakvu zaslužuje. Start je bio brutalan i on ne bi smeo da bude ponosan na to što je učinio. Ta kazna mora da posluži kao primer svim ostalim igračima da dva puta razmisle pre nego što tako nešto urade", rekao je Vilja.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.