Levandovski: Samo se finale računa

Izvor: B92, 24.Apr.2013, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Levandovski: Samo se finale računa

Veče iz snova u Dortmundu imao je Robert Levandovski. Poljak je postao prvi igrač koji je dao četiri gola Real Madridu u Evropi.

Levandovski je predvodio Borusiju Dortmund do veličanstvene pobede od 4:1 nad Madriđanima, i velikom koraku ka finalu Lige šampiona na Vembliju.

"Srećan sam što sam potigao četiri gola, ali najvažnije je plasirati se u finale. To je jedina stvar koja se računa", rekao je Levandovski.

Borusija je dominirala nad Realom svih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 90 minuta, ali nakon što je primila gol u finišu prvog poluvremena, nije se očekivao rasplet koji se na kraju dogodio.

"Igrali smo veoma dobro u prvom poluvremenu. Ali smo sve potpuno kontrolisali u drugom", kratko je rekao Poljak, koji je za jedan gol nadmašio učinak Jana Kolera sa osam golova u LŠ u jednoj sezoni za Borusiju.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LevanGOOOOLski!!! Kralj izgubio glavu na žuto-crnom pokeru (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 24.Apr.2013

  Žuto-crna demontaža madridskog giganta na Vestfalenu! Na sitne deliće! Robert Levandovski je skinuo ne krunu, već glavu Real Madridu. Poljska gol-mašina je izrešetala mrežu ispred koje je stajao Dijego Lopez za konačnih Borusija – Real 4:1 i veliki korak Milionera ka finalu Lige šampiona...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.