Levandovski: Lepo je dati četiri gola Realu, ali sačekajte da uđemo u finale!

Izvor: Blic, 24.Apr.2013, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Levandovski: Lepo je dati četiri gola Realu, ali sačekajte da uđemo u finale!

Junak pobede Borusije nad Realom od 4:1 u prvom meču polufinala Lige šampiona je poljski reprezentativac Robert Levandovski, koji je ušao u istoriju - niko pe njega nije dao četiri gola devetostrukom prvaku Evrope. Ipak, njemu su misli usmerene ka revanšu.

"Srećan sam što sam dao četiri gola Realu, ali suština je ući u finale, i samo to se računa. Real je bio dobar u prvom poluvremenu, ali smo mi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u potpunosti kontrolisali igru u nastavku", rekao je Levandovski.

Njegov saigrač Ilkaj Gindogan imao je jedan efektan udarac koji je sprečio Lopez, a posle meča žalio je zbog kiksa Humelsa.

"Kakvo veče za nas, bilo bi samo savršeno da smo sačuvali mrežu. U svakom slučaju, teško da je bolje moglo protiv Reala. Zaslužili smo ovakvu pobedu", rekao je Gindogan.

Revanš meč na programu je 30. aprila, a tada će Real u Madridu na Santijago Bernabeu dočekati "milionere" iz Dortmunda.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Levandovski: Samo se finale računa

Izvor: B92, 24.Apr.2013

Veče iz snova u Dortmundu imao je Robert Levandovski. Poljak je postao prvi igrač koji je dao četiri gola Real Madridu u Evropi...Levandovski je predvodio Borusiju Dortmund do veličanstvene pobede od 4:1 nad Madriđanima, i velikom koraku ka finalu Lige šampiona na Vembliju..."Srećan sam što sam...

Nastavak na B92...

Subotić: Kako smo onako dobili Real? Lako, iznenadili smo ih borbenošću

Izvor: Blic, 25.Apr.2013, 10:39

Fudbalski reprezentativac Srbije Neven Subotić za glavne "krivce" pobede Borusije nad Realom od 4:1 u prvom meču polufinala Lige šampiona proglasio je svog trenera Jirgena Klopa, njegov plan za Madriđane i borbenost igrača ekipe iz Dortmunda.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.