Legende Mančester Junajteda savladale Legende Liverpula (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Sep.2015, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

'Legende' Mančester Junajteda savladale 'Legende' Liverpula (video)

Karel Poborski podsetio na svoje najbolje dane.

Na revijalnom meču između legendi Mančester Junajteda i Liverpula nekadašnji česki reprezentativac nas je podsetio na svoje najbolje dane.

'Đavoli' su slavili rezultatom 4:2, golovima Dvajta Jorka, Jaspera Blomkvista, Bojana Đorđića i Karela Poborskog.

Zvezda Evropskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prvenstva 1996. godine postigla je prelep gol na ovom meču.

On nije uspeo da ponovi te sjajne partije na Old Trafordu, ali ostaće upamćen kao jedan od najboljih tehničara i najelegantnijih fudbalera koji su igrali u Premijer ligi.

Sada Poborski ima nov, 'hipsterski' fazon.

Karel Poborsky’s stunner set the United Legends on the way to a 4-2 win over @LFC. Report: http://t.co/iCol42H7wQ https://t.co/JJYRq1BkaG

Manchester United (@ManUtd) September 3, 2015

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

NIMALO PRIJATELJSKA UTAKMICA: Robi Fauler ‘zakačio’ bivšeg fudbalera Zvezde, a ovaj mu nije ostao dužan (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 04.Sep.2015

U Stokholmu je odigrana egzibiciona utakmica između bivših fudbalera Mančester junajteda i Liverpula, a “crveni đavoli” su slavili sa 4:2. Golove za Manester postigli su Poborski, Jork, Blomkvist i Đorđić, dok su za Liverpul precizni bili Šmicer i Tompson. Meč u Švedskoj obeležili su legendarni...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.