Lalatović utučen: Previše promašaja, dominirali smo...

Izvor: MozzartSport.com, 20.Jun.2017, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović utučen: Previše promašaja, dominirali smo...

"Posebno nismo imali sreće u 93.minutu", rekao je selektor naše selekcije

                      (OD IZVEŠTAČA MOZZART SPORTA IZ POLJSKE)

Promuklog glasa Nenad Lalatović je izašao pred novinare posle meča sa i teškog poraza od Makedonije. Teškog, jer će Orliće verovatno odvojiti od šanse da se bore za novo zlato.

Mladi stručnjak je konstatovao da naša selekcija nije imala sreće.

„Nismo imali sreće, dobili smo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << gol iz jedanesterca. Promašili smo mnogo šansi u dve utakmice i zato smo kažnjeni. Dominirali smo svih 90 minuta. Posebno nismo imali sreće u 93.minutu kada je Živković pogodio stativu, a lopta se odbila njihovom golmanu u ruke“, rekao je Lalatović.

Kolege iz Makedonije interesovalo je da li su izmene u njihovom sastavu uticale na preokret. Makedonija se transformisala u drugom poluvremenu.

„Nisu izmene nešto što nas je iznenadilo. Ponavljam, dobili smo gol iz penala koji je sviran kako je sviran. Oni su imali samo samo dve šanse i dali dva gola. Makedonija nije slučajno ovde, oni imaju svoj kvalitet“, dodao je Lalatović.

Piše: Strahinja Klisarić

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.