Kris Boš: Ovo nisam zaslužio

Izvor: RTS, 01.Okt.2016, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kris Boš: Ovo nisam zaslužio

Nakon izjave trenera Majamija Peta Rajlija da ne računa više na Krisa Boša oglasio se i iskusni centar koji smatra da je zaslužio više poštovanja od strane Rajlija i kluba sa kojim je osvojio dve šampionske titule.

Iako se nadao da će se stanje popraviti i da bi u sezoni koja sledi Boš ponovo mogao da se nađe na terenu, situacija se poprilično zakomplikovala.
Prvo lekarski tim Majamija >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nije dao zeleno svetlo kada je u pitanju Bošov povratak na teren, a potom se oglasio i Pet Rajli, koji je izjavio da ekipa na Boša više ne računa.
"Kada sam saznao za tu vest malo je falilo da polomim telefon od besa. Niko iz Majamija mi nije to rekao, niko se nije udostojio da mi se javi, već sam infromaciju dobio iz medija. Nisam želeo da se moja karijera u Majamiju ovako završi. Nisam želeo da do ovoga dođe, pogotovo ne na ovakav način", izjavio je Boš.
Boš je u Majami stigao 2010. godine, a sa Lebronom Džejmsom i Dvejnom Vejdom je osvojio dve titule prvaka NBA lige.
Nevolje su za iskusnog košarkaša počele krajem 2014. godine, kada je zbog problema sa krvnim ugruškom morao ranije da završi sezonu. Ti problemi su se ponovo pojavili početkom 2016. godine, a ni tokom leta nije bilo pomaka. Još nije poznato da li će iskusni centar zavšiti karijeru.
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.