KK Partizan kažnjen sa 15.000 evra

Izvor: B92, 30.Nov.2009, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KK Partizan kažnjen sa 15.000 evra

Evroliga kaznila je košarkaški klub Partizan sa 15.000 evra zbog incidenata na utakmici petog kola sa grčkim Olimpijakosom u hali Pionir.

Sudije koji su delile pravdu na utakmici petog kola Evrolige između Partizana i Olimpijakosa, u svom izveštaju navele su u sedam tačaka sve nepravilnosti koje su se desile na samom meču. Ukoliko se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << navedeni i slični prekršaji ponove, sledeća utakmica "crno-belih" biće odigrana pred praznim tribinama.

1. Navijači su dvadesetak minuta pre početka utakmice na teren ubacili papirne rolne, nekoliko novčića i olovaka.

2. Sam početak utakmice je bio odložen zbog papirnih rolni koje su u tom trenutklu bile na terenu

3. Tokom čitave utakmice navijači su nastavili sa ubacivanjem rolni, papirnih loptica, novčića i upaljača na teren.

4. Na devet sekundi do kraja treće četvrtine navijači su ubacili dosta papirnih rolni, a i trener domaće ekipe je zamolio navijače da prestanu sa ubacivanjem istih.

5. Na tri minuta i 11 sekundi do kraja četvrte četvrtine jedna papirna loptica je pogodina igrača Olimpijakosa (br. 10 – Halperin) u lice tokom izvođenja slobodnih bacanja, pa je bacanje moralo biti ponovljeno.

6. Na samo 0,6 sekundi do kraja utakmice navijači su ponovo ubacili mnogo papirnih rolni na teren.

7. Kada su sudije na poluvremenu odlazile u svlačionicu navijači su bacali rolne na njih i pljuvali su ih. Jedna papirna rolna pogodila je sudiju Bahara.

Partizan je savladao Olimpijakos rezultatom 86:80 i tako stigao do druge pobede u Evroligi.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan kažnjen sa 15.000 evra

Izvor: RTS, 30.Nov.2009

Disciplinska komisija Evrolige kaznila je košarkaški klub Partizan sa 15.000 evra zbog inicenata koje su navijači prvaka Srbije pravili tokom utakmice petog kola B grupe protiv grčkog Olimpijakosa, saopšteno je na zvaničnom sajtu "crno-belih"...U saopštenju se navodi da je sudijska trojka navela...

Nastavak na RTS...

Partizan kažnjen sa 15.000 evra

Izvor: SrbijaNet.rs, 30.Nov.2009

Disciplinska komisija Evrolige kaznila je košarkaški klub Partizan sa 15.000 evra zbog incidenata koje su navijači prvaka Srbije pravili tokom utakmice petog kola B grupe protiv grčkog Olimpijakosa, saopšteno je na zvaničnom sajtu "crno-belih". U saopštenju se navodi da je sudijska trojka

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Partizan kažnjen sa 15.000 evra

Izvor: Vesti-online.com, 30.Nov.2009

Disciplinska komisija Evrolige kaznila je košarkaški klub Partizan sa 15.000 evra zbog incidenata koje su navijači prvaka Srbije pravili tokom utakmice petog kola B grupe protiv grčkog Olimpijakosa, saopšteno je na zvaničnom sajtu "crno-belih"...U saopštenju se navodi da je sudijska trojka navela...

Nastavak na Vesti-online.com...

Partizan kažnjen sa 15.000 evra zbog incidenata

Izvor: TV Avala, 30.Nov.2009

Košarkaški šampion Srbije Partizan kažnjen je sa 15.000 evra zbog loše organizacije utakmice protiv Olimpijakosa u Evroligi, saopštio je danas beogradski klub.

Nastavak na TV Avala...

Evroliga "olakšala" Partizanovu kasu za 15.000 evra!

Izvor: Sportske.net, 30.Nov.2009

Evroliga je na osnovu Disiplinskog pravilnika kaznila Partizan sa 15 000 evra zbog incidenata na utakmici petog kola sa grčkim Olimpijakosom u hali Pionir. Ako se incidenti ponove sledi kazna igranja pred praznim tribinama.

Nastavak na Sportske.net...

Sa Marićem na Unikahu!

Izvor: Press, 30.Nov.2009

Partizanov teški centar igraće u Malagi, iako nije sasvim izlečio povredu leđa! Marić dobio velike otoke posle pada u finišu utakmice protiv Olimpijakosa .Košarkaši Partizana putuju u Malagu na megdan Unikahi (sreda 20.45) sa Aleksandrom Marićem....

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.