Inter u četvrtfinalu Kupa, Muriljov gol obeležio veče

Izvor: Sportske.net, 18.Jan.2017, 00:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter u četvrtfinalu Kupa, Muriljov gol obeležio veče

Ekipa Stefana Piolija danas je uspela da se plasira u četvrtfinale Kupa Italije nakon što je posle produžetaka uspela da savlada ekpu Bolonje.

Inter je danas morao da odigra 120 minuta protiv Bolonje u okviru osmine finala Kupa Italije, da bi prošao u narednu fazu.

Nakon 90 minuta regularnog dela utakmice bilo je 2:2, da bi Antonio Kandreva uspeo da postigne gol za pobedu u 98. minutu meča.

Vredelo je biti na stadionu Intera večeras najviše zbog fenomenalnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << poteza Džejsona Murilja, odbrambenog igrača Intera, koji je postigao vodeći gol na ovom meču nakon sjajne lopte koju mu je stigla iz kornera.

Poleteo je kroz vazduh u tom 35. minutu meča, zahvatio loptu "makazicama" i smestio je tamo gde niko ne bi mogao da odbrani!

Samo pet minuta kasnije već je bilo 2:0 u korist Intera, nakon asistencije Marija na pravom mestu se našao Rodrigo Palasio koji je pogodio desni ugao golmana gostiju.

Svi su mislili da će Inter lagano privesti ovaj meč kraju, ali se to nije desilo.

Igrao se 43. minut meča kada je Džemaili uspeo da pogodi uz dosta sreće za 2:1, a do kraja meča uspeli su da stignu prednost Intera koji je propustio par prilika da stigne do 3:1.

Usledila je kazna, igrao se 73. minut kada je Donsa uspeo da izgledači na 2:2 nakon sjajnog centaršuta sa leve strane.

Do kraja meča nije bilo golova, pa se otišlo u produžetke. Tamo je Inter stigao do zaslužene pobede, a gol u 98. minutu produžetka postigao je Antonio Kandreva.

Inter je uspeo da održi prednost, pa će u narednu fazu Kupa Italije gde će čekati pobednika meča Lacio-Đenova.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Inter je uradio nešto što nije već pet godina! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 18.Jan.2017

Navijači Intera konačno imaju razloga za zadovoljstvo...Posle nekoliko zaista sumornih perioda poslednjih godina, nazire se svetlost na kraju tunela sa novom energijom koju je na ekipu preneo novi trener Stefano Pioli..."Neroazuri" su se plasirali u četvrtfinale Kupa pobedom protiv Bolonje koja, istina,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.