IZNENAĐENJE - Evo kako je Mališa odgovorio Teu i drugovima! (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Avg.2016, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZNENAĐENJE - Evo kako je ''Mališa'' odgovorio Teu i drugovima! (video)

Kao što već znate, posle finala OI protiv Amerikanaca, Miloš Teodosić, Stefan Marković i ostali članovi našeg nacionalnog tima opbukli su majice posvećene ''Mališi'', odnosno našem reprezentativcu Nemanji Bjelici koji je zbog povrede propustio Igre.

Nije se dugo čekalo ni na njegov odgovor, a Nemanja im se zahvalio na originalan način - Bajaginom pesmom ''Moji su drugovi'' u izvođenju Miloša Teodosića!

Deo ove pesme Nemanja je objavio na Instagramu.

Zajedno ceo zivot! @krle12

A video posted by Nemanja Bjelica (@beli.88) on Aug 21, 2016 at 6:44pm PDT

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kad se Teo dohvati mikrofona, nastaje haos: Pogledajte kako se Bjelica zahvalio kapitenu! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 23.Avg.2016

Foto: AP/Tanjug..Nemanja Bjelica je bio prava podrška selekciji Srbije na Olimpijskim igrama, čiji je i on trebalo da bude deo...Sprečila ga je povreda da igra, ali ne i da konstatno šalje pozitivu svojim saigračima...Oni su mu uzvratili posebnim majicama posle dodele srebrnih medalja...Bjelica...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.