Herta i Bajern u polufinalu kupa

Izvor: Sportske.net, 10.Feb.2016, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Herta i Bajern u polufinalu kupa

Kao što se i očekivalo, Herta i Bajern iz Minhena su druge dve ekipe koje će igrati polufinale.

Nakon jučerašnjih pobeda Borusije iz Dortmunda i Verdera iz Bremena nad Štutgartom, odnosno Leverkuzenom, danas smo dobili još dva polufinalista.

U pitanju su ekipe Herte i Bajerna iz Minhena koje su danas savladale svoje protivnike na gostovanjima.

Herta je bila bolja od Hajdenhajma, iako je gubila od 10. minuta. Fajk je bio strelac prvog gola za Hajdenhajm, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali je Vedad Ibišević pokazao klasu golovima u 14. i 21. minutu meča.

Haraguči je povećao na 3:1, da bi iz penala domaći stigli do 2:3 u 82. minutu meča nakon što je Šnaterer iskoristio najstrožu kaznu.

U poslednjem četvrtfinalnom meču Bajern je savladao Bohum sa 0:2.

Dobro su se držali domaći, imali su 0:0 sve do 39. minuta kada su Miler i Levandovski izradili odbranu Bohuma. Poljak je ponovo strelac, u tom trenutku je bio jedini strelac na zvaničnim utakmicama za Bajern u 2016. godini.

Mogao je to da promeni Tomas Miler, ali mu nije pošlo za nogom. Arjen Roben je pao u šesnaestercu nakon blagog kontakta, Šimunek je dobio crveni karton što je bila pogrešna odluka sudije Dankerta, ali Miler nije uspeo da iskoristi ovaj poklon sudije, golman Riman mu je odbranio.

Ipak, posao je bio dosta otežan Bohumu, upravo zbog pomenutog crvenog kartona. Do kraja je Bajern stigao do 3:0 golovima Alkantare i Levandovskog.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.