Gindoganom potpisao za Dortmund

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Maj.2011, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gindoganom potpisao za Dortmund

Novi fudbalski šampion Nemačke, Borusija Dortmund potpisaće četvorogodišnji ugovor s veznim igračem Nirnberga Ilkajom Gindoganom.

Sportski direktor Borusije Mihael Cork rekao je da su se klubovi i igrač dogovorili oko svega, tako da će 20-godišnji „vezista” na kraju sezone preći u Dortmund.
Gindogan važi za jednog od najvećih talenata u nemačkom fudbalu. On je turskog porekla, ali se odlučio da igra za Nemačku.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ILKAJ GUNDOGAN STIŽE U DORTMUND

Izvor: Kurir, 05.Maj.2011

DORTMUND - Šampion Nemačke Borusija Dortmund potpisaće četvorogodišnji ugovor sa veznim fudbalerom Nirnberga Ilkajom Gundoganom, prenose nemački mediji...Sportski direktor Borusije Mihael Cork rekao je da su se klubovi i igrač dogovorili oko svega, tako da će 20-godišnji vezista na kraju sezone...

Nastavak na Kurir...

Ze Roberto odbio novi ugovor

Izvor: Sportski Žurnal, 06.Maj.2011, 16:15

Bivši reprezentativac Brazila Ze Roberto odbio je da produži ugovor s Hamburgerom na još jednu sezonu, saopštio je taj nemački prvoligaš.. – Želeli smo da Ze Roberto još godinu dana nosi dres našeg kluba, ali je on tražio dugoročniji ugovor – rekao je sportski direktor HSV–a Baštijan...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.