Đurovski juče čestitao Partizanu, a danas pokušava da umanji uspeh crno-belih!

Izvor: Sportske.net, 22.Maj.2017, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurovski juče čestitao Partizanu, a danas pokušava da umanji uspeh crno-belih!

Trener fudbalskog kluba Crvena zvezda izjavio je danas da je Partizanu čestitao "iz kurtoazije" i da "svi znaju" kako su crno-beli došli do titule.

Partizan je u nedelju osvojio titulu šampiona Srbije, pošto je sezonu završio sa tri boda više od Crvene zvezde.

"Čestitao sam im iz kurtoazije i formalnosti, ali svi znaju kako su oni došli do titule", preneo je klupski sajt reči Đurovskog.

Đurovski je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << posle poslednje utakmice čestitao "večitom" rivalu, uz reči da je Partizan "izgleda zasluženo pobedio" Mladost u poslednjem kolu.

Zvezda je u poslednjem prvenstvenom kolu pobedila Radnički, a u toj utakmici nije nastupio Gelor Kanga, koji je kažnjen.

"Kanga je kažnjen jer je povredio klupsku disciplinu. Zvezda je kolektiv iznad svih. Ipak, to je za nama i situacija je rešena. Računam na Kangu za predstojeće finale Kupa", kazao je Đurovski.

On je naveo da je zadovoljan kako ekipa napreduje i kako je igrala u poslednjim utakmicama, a posebno je istakao poslednje tri u kojoj je Zvezda dala 11, a primila jedan gol.

"Pritom je velika većina tih golova postignuta posle uigranih akcija. Imamo raznovrsnost u igri. Recimo, golove protiv Javora smo postizali posle prekida koji su usledili posle dobrih akcija. Možemo i na taj način da dođemo u situaciju da postignemo te golove. Ipak, protiv Radničkog se videlo da igramo dobro, da je tečna igra i svaki gol je pao posle lepe akcije", rekao je Đurovski.

Zvezda će u subotu igrati finale Kupa Srbije protiv Partizana.

--

Đurovski čestitao Partizanu: ''Izgleda da je zasluženo...'' https://t.co/y8iFN8EnBK

— Sportske.net (@sportske) May 21, 2017
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Susret koji je promenio sve - Mijat pomogao Ivici da stvori šampionski Partizan

Izvor: Sportske.net, 23.Maj.2017, 13:33

Bivši napadač Partizana i Real Madrida Predrag Mijatović čestitao je crno-belima titulu i progovorio o nekim od najvažnijih stvari vezanih za minulu sezonu...Kako je to obično bio slučaj u sezoni za nama, bivši napadač Partizana Predrag Mijatović ponovo je analizirao uspeh svog bivšeg kluba...Legendarni...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.