Đorđević: Uvek je dobro kad se pobedi istorijski rival!

Izvor: Telegraf.rs, 09.Avg.2014, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević: Uvek je dobro kad se pobedi istorijski rival!

Ima još dosta stvari u kojima mora još mnogo bolje, ali ovo je proces kroz koji treba da napredujemo, rekao je selektor Srbije

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Aleksandar Đorđević, zadovoljan je pobedom svog tima nad Hrvatskom, a posebno što je tim pokazao karakter. Srbija je trojkom Bogdanovića pobedila Hrvate sa 84:83 u drugom meču turnira u Pou.

- Rastemo kao ekipa i to u smislu timskog duha i timske igre, što me veoma raduje. Svih >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << pet igrača koji su na terenu u svakom trenutku igraju intenzivnu odbranu, što je pokazatelj velike želje i odgovornosti prema igri, saigračima i timu.

- Ima još dosta stvari u kojima mora još mnogo bolje, ali ovo je proces kroz koji treba da napredujemo. Dobar put za napredak je upravo snažna odbrana, dobra tranzicija, trčanje i pritisak na loptu.

Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić

-Pokazalo se da igrači veruju u odbranu, veruju u tim i imaju dobar odnos prema igri, što je pozitivan pokazatelj iz dosadašnjih pripremnih utakmica.

- Uvek je dobro kada se pobedi istorijski rival, ovakva pobeda u neizvesnoj završnici, može da koristi ekipi u psihološkom smislu. U prvom poluvremenu smo mogli da steknemo i veću prednost, da smo u nekim situacijama tražili jednostavnija rešenja.“

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.