Dejo Savićević u Novom Sadu: Draži mi je trofej sa Zvezdom, nego s Milanom! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 14.Okt.2014, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejo Savićević u Novom Sadu: Draži mi je trofej sa Zvezdom, nego s Milanom! (FOTO)

Trofej Lige šampiona je stigao u Novi Sad, na centralnom gradskom trgu otvoren turnir za najmlađe kategorije

Trofej Lige šampiona izložen je danas u centru Novog Sada, u okviru Ture trofeja, a u organizaciji Unikredit banke Srbije.

Najvredniji trofej u evropskom klubskom fudbalu pred Novosađane izneo je ambasador Ture trofeja, proslavljeni fudbalski as Dejan Svićević.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />
On je u pratnji gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića i predsednika Izvršnog odbora Unikredit banke Srbija Klaudija Chezarija trofej doneo na platformu otvorenog autobusa parkiranog ispred Gradske kuće.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Novi Sad je počastvovan što je domaćin ovakvom događaju, rekao je Vučević, dodajući da je “srećan što je Novi Sad ušao u porodicu odabranih evropskih gradova koji su ugostili Turu trofeja”.

On se zahvalio Unikredit banci i Dejanu Savićeviću što su omogućili, posebno najmlađim Novosađanima, da upamte ovaj dan, da uživaju i da se dugo sećaju ovog događaja.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

- Zahvaljujući Turi trofeja Novosađanima i njihovim gostima omogućili smo da osete atmosferu prestižnog fudbalskog takmičenja – rekao je Ćezare.

Savićević je podsetio da je u karijeri dva puta osvajao pehar Lige šampiona, pre 23 godine sa Crvenom Zvezdom i pre 20 godina sa ekipom Milana.

- Draži mi je trofej koji sam osvojio sa Crvenom Zvezdom, jer se uvek pamti ono što su uradio prvi put, a to je ujedno bio i prvi i jedini trofej Crvene Zvezde, dok je Milan taj pehar osvajao i ranije – istakao je Savićević.

Nakon obraćanja velikom broju Novosađana, Savićević, Vučević i Ćezario su na improvizovanom terenu za mali fudbal, postavljenom na centralnoim gradskom trgu, otvorili turnir za najmlađe kategorije koji će trajati ceo dan.

Tom prilikom Savićević i Vučević su odigrali nekoliko duplih pasova, a Savićević je pokazao da je još uvek sjajno “barata” sa loptom.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Trofej Lige šampiona sutra će gostovati u Nišu, a u od petka do nedelje biće u Beogradu.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

(Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Savićević: "Lepo je opet držati šampionski pehar"

Izvor: Sportske.net, 14.Okt.2014

Nekadašnji fubaler Crvene zvezde Dejan Savićević rekao je danas u Novom Sadu da mu je izuzetna čast da ponovo podigne osvajača Lige šampiona.

Nastavak na Sportske.net...

DEJO GENIJE: Posle kiksa u prvenstvu, Zvezda u derbiju može da napravi veliki korak!

Izvor: HotSport.rs, 14.Okt.2014

Dejan Savićević , legenda Crvene zvezde i Milana je gost u Novom Sadu gde je u sklopu akcije Ture trofeja doneo Trofej Lige šampiona na izložbu. . . To je bila dobra prilika da ga predstavnici naših medija pitaju za trenutno stanje u srpskom fudbalu. Genije je rekao da je sada prilika da Zvezda...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.