Porodila se Bogdana Ražnatović! Stigao je Isaija!

Izvor: Svet plus, 14.Maj.2024, 11:08

Porodila se Bogdana Ražnatović! Stigao je Isaija!

Porodila se Bogdana Ražnatović, supruga Veljka Ražnatovića i snaja pevačice Svetlane Cece Ražnatović. Dečak je dobio prelepo ime - Isaija!
Danas je Bogdana Ražnatović, supruga Veljka Ražnatovića, rodila trećeg sina u jednoj privatnoj klinici u Beogradu. Mama i beba su dobro.
Bogdana je stigla u bolnicu uz pratnju Cece, Anastasije i svog supruga Veljka. Ovo je već treći sin za Veljka i Bogdanu, a već imaju Željka i Krstana.
Ponosni roditelji dečaku koji ima 3850 grama, dali su ime veoma retko ime - Isaija. Ime je hebrejskog porekla, a znači "Božja pomoć".
Veljko...

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"ŽELIM DEVOJČICU" Veljko Ražnatović dobio trećeg sina Isaiju, a evo koliko JOŠ DECE planiraju Bogdana i on

Izvor: Blic, 14.Maj.2024

Veljko Ražnatović dobio je danas trećeg sina, kojem su njegova supruga Bogdana Ražnatović i on dali ime Isaija.

Nastavak na Blic...

MALI ŽELJKO DOČEKUJE GOSTE ISPRED VILE Slavlje u domu Ražnatovića: Stigao ketering i plavi baloni na kapiji (VIDEO)

Izvor: Blic, 14.Maj.2024

Veljko i Bogdana Ražnatović dobili su trećeg sina kojem su dali ime Isaija, a tim povodom oragnizuju slavlje u vili u Ljutice Bogdana.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.