Čanak o Džikićevom stanju: Nadam se da će njegova korpulencija da savlada virus

Izvor: MozzartSport.com, 17.Feb.2017, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čanak o Džikićevom stanju: Nadam se da će njegova korpulencija da savlada virus

„Hečer je dobro, tu je“, rekao je pomoćni trener crno-belih

Partizan je savladao Dunav 80:60 i tako se plasirao u polufinale Kupa Radivoja Koraća, a ekipu je sa klupe predvodio Nenad Čanak zato što je prvi trener Aleksandar Džikić imao probleme sa stomakom.

Čanak je istakao da je njegov tim pokazao da je kvalitetniji tim od Dunava.

Čestitam Dunavu na svemu što rade poslednjih sezona. Svaka im čast i voleo bih da ima više >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << takvih sredina u Srbiji. Nadam se da će im ovaj turnir biti podstrek. Realno je da smo kvalitetnija ekipa. Ideja je bila da minutažom zaštitimo neke igrače jer nas čeka zahtevna utakmica protiv Mege. Ako pobedimo, čeka nas finale, što je svakako cilj Partizana na ovom turniru. Više niko ne sme da se žali na umor, igra se za trofej“ , rekao je Čanak.

Da li će Aleksandar Džikić biti sutra na klupi,da li će igrati Vil Hečer?

Hečer je dobro, tu je. Trener je bolestan, virus. Ostao je u hotelu, nadam se da će njegova korpulencija da savlada virus“.

Sledi Mega Leks, repriza prošlogodišnjeg finala?

Utakmice protiv Mege su uvek fizički zahtevne. Mega igra u visokom intenzitetu, radio sam tamo tri godine, znam šta i kako. Dejan ide na pobedu u svakom meču. Očekujem tešku utakmicu. Polufinale, odlučiće inspiracija pojedinca, neko loše veče“, rekao je Čanak.

Trener Dunava Mitar Ašćerić je bio zadovoljan uprkos porazu.

Momci su dali maksimum i zadovoljan sam kako su se borili. Nismo mogli da se rezultatski približimo, ali sam iskreno zadovoljan odnosom, borbenošću. Jednostavno, lepa i velika stvar za nas Hvala navijačima koji su došli u velikom broju iz Banovaca. Nadam se da ih nismo razočarali. Lepo je igrati u ovakvom ambijentu, puna hala. Sjajna predstava. Verujem da ćemo ovo dugo pamtiti“, rekao je trener Dunava.

Partizan u subotu od 21 čas igra polufinale protiv Mega Leksa.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.