Bozoljac poražen u drugom kolu

Izvor: RTS, 16.Jun.2009, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bozoljac poražen u drugom kolu

Srpski teniser Ilija Bozoljac nije uspeo da se plasira u glavni žreb Vimbldona, pošto je u drugom kolu kvalifikacija poražen od Francuza Sebastijana de Sonaka sa 2:0, po setovima 6:3 i 7:6.

Bozoljac je u prvom kolu pobedio Čeha Jiržija Vaneka, a prošle sezone srpski teniser uspeo je da se plasira u glavni žreb Vimbldona, gde je došao do drugog kola.

Vimbldon, treći Gren slem turnir u sezoni, igra se od 22. juna do 5. jula.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bozoljac bez učešća na Vimbldonu

Izvor: B92, 16.Jun.2009

Srpski teniser Ilija Bozoljac poražen je u drugom kolu kvalfikacija za glavni žreb ovogodišnjeg Vimbldona...Bozoljac, koji je bio postavljen za sedmog nosioca u kvalifikacijama, nije uspeo da se plasira u treće kolo, pošto je poražen od Francuza Sebastijana de Šonaka, 195. tenisera na ATP listi,...

Nastavak na B92...

Bozoljac poražen u drugom kolu kvalifikacija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jun.2009, 00:37

BEOGRAD - Srpski teniser Ilija Bozoljac nije uspeo da se plasira u glavni žreb Vimbldona, pošto je danas u drugom kolu kvalifikacija poražen od Francuza Sebastijana de Sonaka sa 2:0, po setovima 6:3 i 7:6...Bozoljac je u prvom kolu pobedio Čeha Jiržija Vaneka, a prošle sezone srpski teniser uspeo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.