Bošković: Obećavam da ćemo ginuti na terenu

Izvor: Sportski Žurnal, 02.Dec.2012, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bošković: Obećavam da ćemo ginuti na terenu

Selektor ženske reprezentacije Srbije, Saša Bošković, rekao je na konferenciji za novinare u Skupštini Beograda da obećava da će njegova ekipa „ginuti” na terenu i tako podstaći decu da posle Evropskog prvenstva počnu da treniraju taj sport.
Obećavam da ćemo ginuti na terenu i pokušati da navedemo da devojčice i dečaci u januaru počnu da treniraju rukomet.
Evropsko prvenstvo održaće >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << se u Beogradu, Nišu, Vršcu i Novom Sadu od četvrtog do 16. decembra.
Bošković je kazao da je siguran da će njegov tim igrama vratiti javnosti za podršku koju je dobio pred predstojeće takmičenje.
Siguran sam da ćemo igrama vratiti za svu podršku koju smo dobili. Mi možemo da izgubimo utakmicu, ali ćemo dati svoj maksimum na svakoj. Odnosom prema igri želimo da ispunimo Arenu i želja mi je da sve igračice budu zdrave i da ženski rukomet doživi ekspanziju posle ovog Evropskog prvenstva.
Kapiten reprezentacije Andrea Lekić rekla je da želi da se ženski rukomet u Srbiji vrati gde je nekad bio, kao što je to ove godine učinio muški:
Proletelo nam je ovih dve nedelje priprema i sada imamo posebnu vrstu odgovornosti i pritiska. Privilegija je to što ćemo dva velika takmičenja igrati u svojoj zemlji. Cilj nam je da se ženski rukomet vrati tamo gde je nekad bio, kao što je to bilo sa muškim početkom godine.
Srbija će takmičenje na Evropskom prvenstvu početi u utorak, četvrtog decembra, kada će se u beogradskoj „Kombank Areni“ sastati sa Norveškom, a u grupi su još Ukrajina i Češka.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Selektor rukometašica: Ginućemo na terenu

Izvor: Mondo, 02.Dec.2012

Saša Bošković izjavio je uoči početka Evropskog prvenstva za rukometašice u Srbiji da će njegova ekipa pružiti maksimum na tom takmičenju..."Obećavam da ćemo ginuti na terenu i tako pokušati da navedemo da devojčice i dečake da počnu da treniraju rukomet", rekao je Bošković...Strateg...

Nastavak na Mondo...

Bošković: Obećavam da ćemo ginuti na terenu

Izvor: NaDlanu.com, 02.Dec.2012

BEOGRAD, 2. decembra 2012. (Beta) - Selektor ženske reprezentacije Srbije Saša Bošković rekao je u nedelju da obećava da će njegova ekipa "ginuti" na terenu i tako podstaći decu da posle Evropskog prvenstva počnu da treniraju taj sport... BEOGRAD, 2. decembra 2012. (Beta) - Selektor ženske...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.