Bogdanović u istoriji Fenerbahčea

Izvor: N1 televizija, 21.Apr.2017, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdanović u istoriji Fenerbahčea

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović ušao je u istoriju Fenerbahčea. Srbin je najbolji strelac, skakač i asistent turskog kluba u plej-ofu Evrolige.

Bogdanović je od 2014. u istanbulskom timu, a tokom tri sezone je zabeležio ukupno 122 poena, 37 skokova i 24 asistencije.

Bivši bek Partizana je posebno eksplodirao ove sezone, u prva dva meča četvrtfinala sa Panatinaikosom bio ključni igrač u pobedama >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Fenera.

U prvom meču je postigao 23 poena uz pet skokova, četiri asistencije i tri blokade, dok je u drugom bio još korisniji sa 25 poena, osam uhvaćenih lopti i šest proigravanja.

Bogdanović je ubedljivo najkorisniji igrač Fenera u ovoj seriji, a turskom klubu je potrebna još jedna pobede za treći uzastopni plasman na F4.

Treći meč na programu je u utorak u Istanbulu, a četvrti dva dana kasnije na istom parketu.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.