Bešiktaš do pobede u 95. minutu, titula i dalje u igri!

Izvor: Sportske.net, 27.Apr.2015, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bešiktaš do pobede u 95. minutu, titula i dalje u igri!

Veoma važna 3 boda su osvojili fudbaleri Bešiktaša u meču protiv Kardemira i na taj način izbili na prvo mesto na tabeli.

Ekipa Slavena Bilića je slavila sa 2-1.

Fudbaleri Bešiktaša imaju bolju gol razliku od Galatasaraja i 6 kola pre kraja zauzimaju prvo mesto.

Odmah iza njih se nalazi i Fenerbahče, koji ima bod manje. Nema sumnje da će trka za šampiona biti veoma zanimljiva do samog kraja.

Bilićevi puleni su se mučili sa Kardemirom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji se nalazi u zoni ispadanja. Domaći su došli u vođstvo golom Hačinsona u 25. minutu.

Golman gostiju Veterman je u 42. minutu dobio crveni karton, ali to domaći nisu uspeli da iskoriste do 58. minuta, kada je domači igrač Ujsal, takođe dobio crveni, svega 4 minuta nakon ulaska u igru.

U 79. minutu, usledio je hladan tuš za domaće navijače, gosti pogotkom Čagirana dolaze do izjednačenja.

Kada su svi na stadionu očekivali kraj meča, Tosun je golom u 95. minutu doneo veliko slavlje domaćoj ekipi.

Da li će se ekipa Bešiktaša dokopati titule, ostaje da vidimo u preostalom delu šampionata.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.