ABA: Cibona lako sa Sutjeskom

Izvor: B92, 31.Jan.2016, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA: Cibona lako sa Sutjeskom

Košarkaši Cibone pobedili su Sutjesku sa 93:76 na svom terenu u okviru 22. kola ABA lige.

Zagrepčani su tako upisali 11. trijumf u regionalnom takmičenju i učvrstili se na petoj poziciji, dok je Sutjeska ostala na pretposlednjoj poziciji, pa je čeka teška borba za opstanak.

Cibona je tokom cele utakmice kontrolisala rezultat, a ključnu prednost ostvarila je u trećoj četvrtini koju je dobila sa 28:15.

Ante Žižić je predvodio Cibonu do pobede sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 19 poena i deset skokova, dok je Džejms Florens dodao 18 poena i pet skokovas.

Dvocifren učinak imala su još dvojica igrača u pobedničkom timu – Nebojša Joksimović, koji je utakmicu završio sa 14 poena i po četiri skoka i asistencije, i Marin Rozić, koji je upisao deset poena i devet skokova.

Na drugoj strani, Nemanja Vranješ je upisao 18 poena i pet asistencija, a Nikola Pavličević tri poena manje.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Cibona "razbila" Sutjesku

Izvor: Sportske.net, 31.Jan.2016

Sutjeska je jedan od glavnih favorita za ispadanje iz ABA lige...Ekipa Cibone predvođena fantastičnim Anteom Žižićem savladala je danas crnogorskog predstavnika (odlične vesti za srpsku košarku) Sutjesku rezultatom 93:76...Cibona je bila u prednosti od samog početka meča, a ključnu razliku...

Nastavak na Sportske.net...

Cvetković: “Trijumf u Smederevu kolektivna zasluga”

Izvor: JužneVesti.com, 01.Feb.2016, 18:08

Trener košarkaša Konstantina Marko Cvetković izrazio je zadovoljstvo nakon 14. pobede njegovog tima ove sezone...U uzbudljivoj utakmici odigranoj na otvaranju 18. kola Košarkaške lige Srbije košarkaški kolektiv iz Niša je ostvario pravu kolektivnu pobedu. Petorica, od desetorice igrača koji...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.