Sudija častio pa oštetio Partizan? (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2015, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudija 'častio' pa oštetio Partizan? (video)

Teško da će glavni arbitar duela u Humskoj dobiti prelaznu ocenu pošto se čini da je u Humskoj uspeo da ošteti obe ekipe.

Fudbaleri Partizana verovatno su "počašćeni" od strane arbitra Ilije Brdara u situaciji kada su postigli drugi gol ali se Novosađanin "potrudio" da "ispravi grešku".

Već na startu drugog poluvremena OFK Beograd je stigao do gola posle sporne situacije u kaznenom prostoru i tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se vratio u meč.

Branislav Subašić stuštio se u kazneni prostor Partizana, ka njemu je krenuo Živko Živković, a onda je fudbaler OFK Beograda pao iako nije bilo kontakta pa je sudija morao da pokaže indirekt i javnu opomenu igraču koji je simulirao prekršaj.

Kako Ilija Brdar nije prekinuo igru, Branislav Subašić je stigao loptu, dodao je Nikoli Ignjatijeviću a ovaj je poslao iza leđa Živka Živkovića.

Sve su prilike da je Brdar večeras OFK Beograd oštetio kod drugog gola Partizana, a potom je "poravnao račun" odlukom iz 52. minuta.

Ono što nije dobro za Novosađanina jeste da će posle duela u Humskoj verovatno morati na hlađenje.

Grešku u korist Partizana možete videti ovde.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.