Pobeda Partizana u Subotici (KRAJ) (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Nov.2015, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda Partizana u Subotici (KRAJ) (video)

U Subotici se sastaju poslednjeplasirani tim domaćeg šampionata, Spartak, i aktuelni šampion, Partizan.

Nakon pobede u Holandiji Partizan kreće u nove pohode, igraće danas u Subotici meč 19. kola Superlige Srbije protiv Spartaka.

Poznati su i sastavi timova, Partizan kreće bez Babovića i Subića koji nisu ni na klupi:

Spartak: >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Janošević - Farkaš, Kovačević, Antonić, Milošević - Tumbašević, Jočić, Torbica, Ivanović, Jondić - Ilić.

Klupa: Mirković, Eke, Jokić, Mrkela, Bogunović, Makarić, Božović.

Partizan: Kljajić - Vulićević, Bandalovski, Ćirković, Leković - Brašanac, Jevtović, Živković, Ilić, Ninković - Božinov.



Klupa: Ž. Živković, Petrović, Oumaru, Fabrisio, Lukić, Šaponjić, Trujić.

Prvo poluvreme

Bez većih prilika na startu meča, igra se između dva kaznena prostora, sve do kiksa golmana Partizana Kljajića koji nije uspeo da zahvati loptu na pravi način. Ipak, domaći nisu uspeli da iskoriste ovu priliku, ostalo je 0:0.

Ninković je imao prvu dobru priliku za Partizan, odlično se oslobodio svog čuvara, ušao u kazneni prostor, šutirao oštro po zemlji, ali Janošević je bio siguran, zaustavio je njegov šut. Igrao se 9. minut.

Partizan sve bolji i konkretniji, nakon jedne dobre akcije Živkovića, Brašanac je uputio šut ka golu, ali Janošević pokazuje da je veoma sigurno ušao u ovaj meč i da će partizan imati problema sa njim danas.

Nakon prodora Brašanca uz korner liniju po levoj strani napada lopta dolazi do Andrije Živkovića koji makazicama pokušava da savlada golmana domaćih, ali lopta odlazi preko gola. Sve češći napadi Partizana, Brašanac i Ninković su veoma opasni po domaće, igra se 18. minut.

Nakon 26 minuta Spartak upućuje prvi ozbiljniji udarac ka golu Partizana, Tumbasević je šutirao nakon što je upošljen od strane Ilića, ali nije uspeo da pogodi gol iskosa sa desne strane.

Iako je izgledalo u jednom trenutku da je Partizan bliži golu, sada je daleko od toga, igra se 33. minut, Partizan nije stvorio konkretnu priliku 15-ak minuta.

Igrao se 35. minut kada Andrija Živković sjajno proigrava petom u vazduhu Valerija Božinova, ali Bugarin se nalazio u ofsajd poziciji.

Spartak nastavlja sa sjajnom odbranom u prvom poluvremenu, igra se 44. minut, promene rezultata i dalje nema, iako Partizan ima terensku inicijativu.

Završeno je prvo poluvreme, Partizan solidan u prvih 20 minuta, nakon toga bez velikih prilika.

Drugo poluvreme

Teren izgleda lošije u odnosu na početak ovog meča, praviće dosta problema Partizanu posebno jer je on taj koji napada u ovom meču.

Gooooooooooool, Partizan vodi golom Andrije Živkovića!

Gol pogledajte OVDE.

Igrao se 50. minut, bio je slobodan udarac za Partizan na nekih 20-ak metara od gola Janoševića. Andrija Živković je šutirao, Janošević se nije ni pomerio, 0:1!

Nastavilo se sa napadima Partizana, sledeća prilika usledila je u 60. minutu. Nakon jednog centaršuta najviši u skoku bio je Jevtović, glavom je sa nekoliko metara šutirao ka golu, ali je Janošević pokazao sjajne reflekse spasivši siguran gol.

Mirnija igra, reklo bi se da Partizan kontroliše utakmicu u ovom trenutku, igra se 69. minut.

Nova prilika za Partizan, igrao se 72. minut. Brašanac je ostavio Andriji Živkoviću loptu, ovaj je dobro šutirao, ali Janošević je pokazao da ima svoj dan, ponovo je odbranio ovaj udarac fudbalerima Partizana.

Poluprilika za Spartak, Mrkela je prošao po desnoj strani napada, uputio centaršut, a Bojan Božović je šutirao neprecizno. Igra se 79. minut meča.

Partizan ponovo konkretniji, ušao je i Šaponjić, Spartak sa druge strane pokušava izmenama da dođe makar do boda, sve karte je Černišov bacio na napad.

Drulović je ojačao sredinu terena, ušao je u igru Petrović, a sudija je pokazao tri minuta nadoknade.

Kraj!!!
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

"Zlatni" Andrija za nove bodove Partizana! (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Nov.2015

Partizan je danas u Subotici pobedio Spartak rezultatom 1:0, a strelac jedinog gola na ovom meču bio je Andrija Živković. prva pobeda Partizana u gostima u domaćem šampionatu od 27. septembra...Ekipa Ljubinka Drulovića danas je nastupila bez Subića, Babovića i Oumarua, ali je ipak zabeležila...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.