Izvor: Nezavisne Novine, 30.Jun.2016, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pet Kеš: Đokovića je lako pobijediti!

Legendarni australijski teniser Pet Keš otkrio je vrlo jednostavan recept kako pobijediti Novaka Đokovića.

Svi teniseri svijeta se danas vjerovatno čude kako njima nije palo na pamet da primjene tako prost recept i sruše nepobjedivog Novaka Đokovića sa teniskog trona.

- Ključ je u tome da ga napadnete rano i pokušate da osvojite >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << poen pre nego što razvije razmjene. Očigledno, "kvaka" je u tome da budete agresivni od početka. Jak servis, podržan snažnim udarcima iz polja i volja da se napadne su najvažniji da bi se spriječio Đoković da razvije svoj ritam - objasnio je Pet Keš.

Plan ima još bitnih detalja, čisto da neko ne pomisli da je to baš toliko jednostavno.

- Morate imati i snažan, agresivan ritern na Novakov servis. Da ga tjerate da pri prvom udarcu u razmjeni bude u pokretu i naročito je bitno da se napadne njegov drugi servis - dodao je Keš.

Australijanac je naglasio i da Đokovićevi voleji, pogotovo "zakucavanja" visokih lopti nisu tako dobri i da bi to trebalo više iskorištavati.

Eto, sad Marej, Federer, Nadal i ostali znaju šta im je činiti...

Trenutno neprikosnoveni Novak idući meč igra protiv Amerikanca Kverija, tako da već u subotu ima priliku da dokaže kako teorija nema veze sa sportom.

(informer.rs)
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.