Novi udarac za Junajted, još jedan igrač mora na dužu pauzu!

Izvor: Sportske.net, 22.Apr.2017, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi udarac za Junajted, još jedan igrač mora na dužu pauzu!

Duža pauza za obojicu.

Fudbalski klub Mančester junajted oglasio se danas povodom povreda Zlatana Ibrahimovića i Markosa Roha, navodeći da su obojica igrača doživela ozbiljne povrede kolena.

Junajted je naveo da su detaljni pregledi pokazali da su Ibrahimović i Roho doživeli značajna oštećenja ligamenata kolena, koje zahteva mišljenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << specijalista.

"Dužina oporavka moći će da se proceni nakon tih konsultacija", dodaje se u saopštenju Junajteda.

Engleski mediji su već ranije danas preneli da je pred Zlatanom višemesečna pauza, a po svemu sudeći, ni Roho nije prošao bolje, mada verovatno nisu u pitanju isti ligamenti kolena.

Ibrahimović i Roho povredili su se na meču Lige Evropa protiv Anderlehta.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PROCURELE INFORMACIJE O IBRAHIMOVIĆEVOJ POVREDI: Nije dobro…

Izvor: HotSport.rs, 23.Apr.2017, 00:04

Nakon što je Mančester Junajted danas i zvanično saopštio da su Ibrahimović i Roho doživeli ozbiljne povrede ligamenata, mediji širom Evrope su počeli da u etar puštaju informacije, pozivajući se na izvore bliske što Junajtedu, što Šveđaninu, a koje idu od loših do katastrofalnih.. Najpozitivnija...

Nastavak na HotSport.rs...

Potvrda: Ibra i Roho "značajno oštetili" ligamente

Izvor: B92, 23.Apr.2017

Fudbalski klub Mančester junajted oglasio se danas povodom povreda Zlatana Ibrahimovića i Markosa Roha. Junajted je naveo da su detaljni pregledi pokazali da su Ibrahimović i Roho doživeli značajna oštećenja ligamenata kolena, koje zahteva mišljenje specijalista.

Nastavak na B92...

Nova marketinška patetika: Igrači Junajteda nosili majice u čast povređenih Ibre i Roha!

Izvor: Telegraf.rs, 23.Apr.2017

U Engleskoj se još jednom preteralo u znak podrške povređenim fudbalerima, ovaj put je to učinio Mančester junajted...U ovoj sezoni je Mančester siti izazvao zgražavanje javnosti kada su svi igrači nosili majice sa imenom povređenog Ilkaja Gindogana, koji je čak javno rekao da za time nema...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.