Netaknute mreže u prohladnom Sankt Peterburgu: Monaku slađi bod (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 01.Okt.2014, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Netaknute mreže u prohladnom Sankt Peterburgu: Monaku slađi bod (VIDEO)

Bez golova na Petrvoskom, ali i promene na čelu tabele grupe C

Netaknute mreže i podela plena u Sankt Peterburgu. Zenit i Monako su u drugom kolu Lige šampiona odigrali bez golova na stadionu Petrovski, ali su zadržali prve dve pozicje na tabeli grupe C sa po četiri boda – 0:0.

Ekipa Andrea Viljasa Boasa je prema očekivanjima bila znatno ofanzivnija od rivala, ali su odlični gosti u nekoliko navrata bili više nego opasni po gol Jurija Lodigina.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Najbolju priliku u prvih 45. minutu imao je Dimitar Berbatov i to već u trećem minutu, nakon odličnog prodora i pasa Okamposa. Usledio je dobar udarac levom nogom, ali je na mestu bio sigurni Lodigin.

Zenit je tokom većeg dela meča pretio preko najboljeg strelca Salomona Rondona, ali snažni Veneculeanac u nekoliko navrata nije bio na onom nivou na kojem igra u ruskoj Premijer ligi.

Rondon je najbliži pogotku bio u 50. minutu, kada je Hulk odlično prošao pored Rađija stavio loptu na tacnu najisturenijem igraču, koji se propisno obrukao, mada mu je i lopta bila upućena unazad, pa je izgubio ravnotežu.

Deset minuta kasnije nova ozbiljna prilika za domaće i to posle prekida Hulka, kada je Lombarts ipak prilično lagano tukao ka golu Subašića.

U 73. minutu Janik Fereira Karasko je promašio dve kolosalne prilike u jednom napadu. Njegov prvi udarac Lodigin je odlično odbranio, ali se lopta ponovo odbila na noge talentovanog napadača, koji je ponovo snažno šutirao, ali se lopta od stative odbila u gol-aut.

ZENIT – MONAKO 0:0

Stadion: Petrovski

Gledalaca: 18.000

Sudija: Mark Klatenburg (Engleska)

ZENIT: Lodigin - Anjukov, Lomberts, Garaj, Krišito - Fajzulin, Havi Garsija - Šatov,  Dani, Hulk - Rondon

MONAKO: Subašić - Fabinjo, Karvaljo, Rađi, Kurzava - Mutinjo, Kondogbija, Tulalan - Dirar, Berbatov, Okampos

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Nula u Rusiji: Zenit i Monako podelili plen

Izvor: Blic, 01.Okt.2014

Fudbaleri Zenita i Monaka odigrali su nerešeno bez golova na stadionu "Petrovski" u Sankt Peterburgu, u drugom kolu C grupe Lige šampiona...Ruski i francuski tim su slavili na startu elitnog takmičenja, a podelom plena ostaće na prve dve pozicije na tabeli u svojoj grupi...Čini se da su i Zenit...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.