Ribe moraju više da se odmaraju, a Lav da obrati pažnju na ishranu

Izvor: Lepota i zdravlje, 22.Jun.2017, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ribe moraju više da se odmaraju, a Lav da obrati pažnju na ishranu

Vaš horoskop za dan: 22.06.2017. OVAN Pinterest Izbegavajte sva nepotrebna uzbudjenja ili obaveze koje Vas psiho-fizički iscrpljuju. Neko od saradnika može uspešno da odradi i Vaš deo posla. Pažljivo razmislite, kome treba da se obratite za odredjeni vid usluge. Delujete suviše uznemireno, u toj pometnji kroz koju prolazite donosite pogrešnu odluku i uporno insistirate na svojim namerama. Profiltrirajte svoje misli i osećanja. Sugestija: Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti. BIK Pokažite >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << da imate dovoljno poverenja u saradnički dogovor, ne možete promeniti osnovne uslove u kojima se nalazite. Ukoliko Vam je stalo da ostvarite svoje namere, potrebno je da se prilagodite saradnicima ili da ispoštujete nečiju volju. Emotivni pritisak ili dodatni zahtev sa Vaše strane, kod partnera podstiče veliku nelagodnost. Preispitajte više puta svoje stavove, pre neke važne odluke. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove. BLIZANCI Stalo Vam je da oprobate svoje sposobnosti u različitim poslovnim izazovima, ali pažljivo odmeravate povoljan trenutak za akciju. Potrebne su Vam pouzdane informacije i nečija podrška, pre nego što započnete svoju inicijativu. Imate dobar predosećaj, tako da iznenadni susret sa jednom bliskom osobom doživljavate kao novi emotivni uzlet. Uživajte u novim radostima. Sugestija: Važno je da poboljšate svoju psiho-fizičku kondiciju.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ribe,   Horoskop - Lav,   Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Horoskop za 23. jun

Izvor: OkRadio.rs, 23.Jun.2017, 08:08

Pred vama je horoskop za petak 23. jun. Sa srećom. OVAN Na Vama je da donesete »završnu reč«, koja predstavlja dobro rešenje ili pozitivnu prekretnicu u poslovnoj saradnji. Osmislite dobru strategiju i pokažite odgovornost za svoje postupke u društvu saradnika. U susretu sa voljenom osobom...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.