Nedeljni horoskop od 22. februara do 1. marta

Izvor: Press, 22.Feb.2015, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedeljni horoskop od 22. februara do 1. marta

Šta vam zvezde kažu naredne nedelje?
OVAN
 
Ona: Zanimljivi aspekti Marsa i Venere donose vam turbulentnu nedelju sa burnim ljubavnim događajima. Očekuju vas iznendni susreti, brze strasti i nove ljubavi. Imate neverovatnu pokretačku energiju koja će porušiti sve barijere. Imate tajnog obožavaoca.
On: Mars u prvom polju govori da ste odlučili da preduzmete inicijativu. Imate neverovatnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << energiju i šarm. Mnoge žene će biti zaslepljene vašom pojavom. Iskoristite nedelju koja je pred vama da ostvarite sve planove.
 
 
BIK
 
Ona: Mars i Venera u polju tajni ukazuju da ste postali deo raznoraznih intriga, pre svega u ljubavi. Vodite računa u kakve emotivne odnose se upuštate. Na poslu vam slede iznenadni obrti događaja, tako da treba da se pirpremite za kvarenje planova.
On: Venera u dvanaestom polju čini vas radoznalim, ali i nestabilnim. Emotivno se čudno osećate i niste preboleli žensku osobu vatrenog znaka. Na poslu vas očekuju nepredviđene situacije, tako da se pripremite za neplanirano. Ishitreni ste i nepromišljeni u svojim odlukama.
 
 
BLIZANCI
 
Ona: Uzbudljive planete u Ovnu donose vam nedelju druženja i neočekivanih susreta. Ljubav može da vam se dogodi baš iz prijateljstva. Biće vam privlačni Ovnovi. Merkur u Vodoliji ukazuje da planirate putovanje i trebalo bi da promenite ambijent.
On: Mars i Venera u Ovnu ukazuju da ste raspoloženi za bilo kakav vid druženja. Bićete okruženi velikim brojme intersantnih osoba koje će vas zabavljati. Možete lako da se zaljubite u osobu koja vam je drugarcia. Veliki ste zabavljač u društvu i mnogima se dopadate.
 
 
RAK
 
Ona: Ulazak planeta u Ovna za vas je doneo uznemirujući period na poslu. Mnogi planovi su vam se pokvarili i i ne znate kako da se nosite sa pritiskom. Želite da napredujete. Ljubav može da vam se dogodi baš preko posla.
On: Naglašeno deseto polje ukazuje da ćete najviše dešavanja imati na poslu. Trpećete pritiske i bićete pod stresom ali ćete imati priliku da napredujete. Ovan će vam pedložiti poslovnu saradnju. Upoznaćete atraktivnu žensku osobu preko psola.
 
 
LAV
 
Ona: Sunce u Ribama donosi vam zanimljivu životnu fazu sa pojačanom maštom i fantazijom. Imaćete zanimljive susrete. U ljubavi može da vam se dogodi romantična ali strastvena emotivna veza. Dobijate ponudu za putovanje u inostranstvo.
On: Sunce u osmom polju upozorava vas da budete oprezni sa finansijama. Ukazuje vam se nova prilika za daleko putovanje. Upoznaćete zanimljivu žensku osobu vatrenog znaka. Čućete za neko nasledstvo.
 
 
DEVICA
 
Ona: Merkur u Vodoliji donosi vam dobre poslovne šanse. Trebalo bi da se anagažujete oko posla koji želite da dobijete. Ovo je nedelja pozitivnih preokreta. Saznaćete nešto što vam se ne dopada o osobi koja vam se dopadala u emotivnom smislu.
On: Sunce i Neptun u sedmom polju mogu da nagoveste nestvarana emotivna poznanstva, ali vas takođe upozoravaju da budete oprezni jer ste skloni idealizacijama. Nedelja je odlična za posao. Saradnja sa Vodolijama će vam se isplatiti.
 
 
VAGA
 
Ona: Venera u sedmom polju podrazumeva da ste veoma popularni među osobama suprotnog pola. Može lako da vam se dogodi ljubav na prvi pogled. Imate veliki uticaj na ljude koje srećete i to možete da iskoristite na poslu. Odličan ste pregovarač.
On: Venere u Ovnu pokazuje da vam je ljubav na prvom mestu. Zlajubljive ste prirode, a sve emocije dešavaju vam se brzo i hirovito. Za vas je trenutno bitno da reagujete odmah jer imate potrebu da budete inicijatog događaja. Imaćete burnu nedelju na emotivnom planu.
 
 
ŠKORPIJA
 
Ona: Planete u šestom polju donose vam više poslovnih dešavanja, ali i druženja sa saradnicima. Prijaće vam društvo kolega i osoba sa kojima radite. Imate potrebu više da jedete i menjate neke životne navike.
On: Mars u Ovnu nagoveštava da ste ser probudili na poslu i krenuli da se dokazujete. Ispunjava vas druženje sa kolegama, a među njima ćete naći i istinske prijatelje. Na radnom mestu ćete imati lepa dešavnja, pa čak i mogućnost napredovanja. Povedite računa o ishrani.
 
 
STRELAC
 
Ona: Planete u petom polju donose vam novu ljubav i uzbudljiva dešavanja na emotivnom planu. Možete da očekujete poziv muškarca koji već duže vreme želi da razgovara sa vama. Potrebno je da budete odgovorniji prema finansijama.
On: Lepe planete donose vam novu ljubav. Nije iksljučeno da ćete da se zaljubite. Očuju vas zanimljivi razgovori jer mnogi ljudi žele da vas sretnu i bolje upoznaju. Na poslu je brz period, pa vam vreme lako prolazi.
 
 
JARAC
 
Ona: Pod uticajem Venere vi osećate nalet pozitivne energije i glavni ste inicijator svih zabava. Ušli ste u period u kome ćete se više provoditi i imati više izazova u ljubavi. Ako ste čekali period za ljubav, sada je taj momenat. Izvesno je da ćete imati poznanstvo sa muškarcem koji će vas iznenaditi. Na poslu konačno dolazi do stabilizacije. Možete lako da se odlučite na putovanje sa prijateljima u narednom periodu.
On: Venera u prvom polju ukazuje da ste pravi miljenik žena. Bićete rado viđeni u svakom društvu i možete lako da se zaljubite na prvi pogled. Sada je pravi trenutak da osvojite osobu koja vam se dopada. Konačno ćete rešiti problem na poslu koji je trejao poslednjih desetak dana. Lep je period za provod i izlaske na mesta javnog tipa.
 
 
VODOLIJA
 
Ona: Venera vam donosi turbulentan period u ljubavi. Vi ste u ovom periodu mnogo senzibilniji nego što je to inače slučaj, tako da ste podložni negativnim uticajima. Zategnuta situacija na poslu dosatno utiče na promene vašeg raspoloženja,  mnogi pripadnici vašeg znaka treba da reše i porodične probleme. Na poslu možete da se oslonite na prijateljsku podršku jednog Raka ili Strelca.
On: Saturnovi i Uranovi aspekti donose vam stresan period koji traje već više nedelja. Trenutno niste u stanju na miran način da se izborite sa situacijama koje dolaze. Najbolje je da ne pravite radikalne poteze i sačekate povoljniji period na poslu. Venera u polju tajni nije povoljna za ljubav, tako da ćete se osećati kao da nešto nije u redu sa osobom do koje vam je stalo. Možete lako da budete predmet nekih intriga, afera, ali i laži.
 
 
RIBE
 
Ona: Naglašeno deveto polje treba da iskoristite za usavršavanje ili putovanja. Mnogi pripadnici vašeg znaka imaju više prilika da odu u inostranstvo. Mars vam pravi smetnje pa vam se često kvare planovi i sami sebi namećete tenzije. Vi ste zapravo u fazi kada morate da procenite šta su vaše stvarne mogućnosti. Ljubav može da vam se dogodi sa osobom koja vam je prijatelj. Mnoge pripadnice vašeg znaka razmišljaju o muškarcu koji je trenutno u inostranstvu. Na poslu ste se ulenjili i potrebni su vam novi izazovi.
On: Neptunovi aspekti doprinose da pronlazite nove delove sebe i otkrivate svoja skrivena interesovanja. Najviše bi vam prijalo da otputujete, a idealan je trenutak da se bavite bilo kakvim učenjem ili usavršavanjem postojećeg znanja. Možete lako da usvojite neku novu životnu filozofiju jer ste napredili svoj pogled na svet. Ženska osoba koja putuje sve više privlači vašu pažnju, a verovatno se radi o nekome koga poznajete iz prošlosti.
 
 
 
 
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop za februar,   Horoskop za mart

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.