Dnevni horoskop za subotu, 24. jun: Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za prvi dan vikenda!

Izvor: BKTV News, 24.Jun.2017, 08:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za subotu, 24. jun: Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za prvi dan vikenda!

Bik ima povoljan dan za upoznavanje, Škorpija se suočava sa prošlošću, Ovan je osetljivog zdravlja.

OVAN Možda bi trebali da sarađujete i sa partnerom sa kojim ste u braku ili vezi. On je dobar saradnik. Dobro se slažete sa voljenom osobom. Slobodni imaju šansu za poznanstvo sa jednim Bikom. Osetljiv vegetativni nervni sistem.

BIK Nije vreme da se žalite na kolege ili saradnike. Morate da pokrenete sebe. Imate podršku osobe iz znaka Jarac. Lep dan za nova upoznavanja. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Neko će vam prići koga poznajete. Možda se rodi ljubav iz tog poznanstva. Dobro se osećate.

BLIZANCI Danas pojačana nervoza koja iritira druge saradnike. Sigurno niste zadovoljni sa nekim iz kolektiva. Ako želite da donesete neku odluku o vašoj vezi ili braku, bolje sačekajte drugi dan. Svaka ideja vam nije jasna. Promenljivo raspoloženje.

RAK Potrebno vam je razumevanje posebno na radnom mestu gde radite.Ukoliko je to veliki kolektiv, moraćete da trpite razne situacije. Slobodni Rak ima šansu da na putu upozna voljeno biće. Možda je to Lav ili Devica. Stomačne tegobe.

LAV Možete biti razdražljivi, nervozni zbog nekog projekta koji ste spremili ranije, a sada je teško da realizujete. Sačekajte koji dan. Pokušavate da objasnite partneru stanje u kojem se nalazite. Potrebno vam je razumevanje. Pokušavate da podignete optimizam u sebi.

Nedeljni horoskop od 19. do 26. juna: Neko može da se nada uspehu na poslu, a neko burnom ljubavnom životu!

DEVICA Danas vam je otvoreniji dan za neke konkretne ideje, planove, mada vam se ne vidi da možete mnogo da radite. To ostavljate u daljim terminima. Ako ste u braku ili vezi onda dobar period za putovanje. Ako ste slobodni imate susret sa Rakom. Lečite se prirodnim biljem.

VAGA Dobre ideje na manjkaju. Razmišljate koju ćete prvu sprovesti u delo. Veza sa porodicom polako dolazi na mesto. Počinje da vlada mir i spokoj. Uživajte, zdravlje dobro.

ŠKORPIJA Prošlost vam je ispred očiju. Sećate se svih lekcija kojih ste prošli. Balansirate između prošlosti i budućnosti. Izvlačite poruke. Dobro će vam doći. Pozitivno izlazi na videlo. Komunikacija napreduje. Postoje šanse za nešto više. Osetljiv stomak.

STRELAC Ističete sebe drugi idu u drugi plan. Mnogi se osećaju zapostavljenim jer vi grabite nagrade. Partner preti ali vi shvatate principe kompromisa i radite na tome. Posetite lekara. Nije loše proveriti krvnu sliku.

JARAC Prevaziđite prošlost, bolje je po vas. Ukoliko ste na manjoj poziciji nego što se bili zaista će vam pomoći. Možete biti u vezi a možete da funkcionišete kao individualac. Magija duhovne ljubavi otvara srce.

VODOLIJA Upotrebite vašu imaginaciju da ubedite druge kolege da to što vi radite je prava stavar. Zadovoljni ste emocijama, ništa ne menjati. Ukoliko dosta radite vi posežete i za brzom hranom, a posledice su gojaznost.

RIBE Objektivno i subjektivno danas su u balansu. Uz pomoć svojih unutrašnjih snaga vi završavate sve. Nije vam potrebna pomoć. Okruženi ste porodičnom zajdnicom i prijateljima. Razgovarate o finansijama. Visok pritisak.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Škorpija,   Horoskop - Jarac

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.