Dnevni horoskop za 5. maj 2016. godine

Izvor: Luftika.rs, 04.Maj.2016, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 5. maj 2016. godine

Ovan i Lav u tajnoj ljubavi, Bik energičan, loši aspekti za Blizance, Raku i Devici potrebno opuštanje, Vaga flertuje, Škorpiju čeka strastvena ljubav, Strelac nervozan, Jarac zanemaruje ljubav, Vodolija želi da promeni posao, a Ribe pokušavaju da poprave finansije. Ovo je današnji horoskop za danas 05.05.2016. godine.
OVAN Posao: Imate novu šansu kada je u pitanju vaš poslovni plan. Nemate nameru da se povinujete udarima sudbine jer smatrate da ste zaslužili mnog bolji tretman >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << od onoga koji vam pružaju vaši saradnici.
Ljubav: Jedan Lav je odličan izbor za vas kada je u pitanju tajna ljubavna veza. Morate da se otvoreno dogovorite oko statusa koji ćete imati.
Zdravlje: Povremeno lupanje srca.
BIK Posao: Ne želite da se osećate loše kada je u pitanju vaša zarada koja je na nivou i prosečne plate. Morate da se suzdržite od nepotrebnog trošenja novca jer su neke stvari izmakle kontroli.
Ljubav: Simpatija na koju često mislite je neko ko vam znači. Imate odličnu energiju od strane osobe koja je možda u ovom trenutku potpuni stranac.
Zdravlje: Alergijske reakcije na koži.
Pixabay.com BLIZANCI Posao: Pokušavate da budete dovoljno komunikativni, ali mislite da ne uspevate u tome do kraja. Imate možda saradnike koji ne podržavaju svaku vašu ideju. Oprostite im jer ne uviđaju trendove sa kojima mogu biti suočeni.
Ljubav: Kada je polje emocija u pitanju ne morate da se upuštate u veće rasprave sa partnerom. Imate pomalo loše trenutne aspekte koje ne možete trenutno da premostite.
Zdravlje: Zapuštate svoje zdravstveno stanje.
RAK Posao: Preduzetnički duh vas nije napustio i osećate poveći elan na poslovnom planu. Možda vam slede sitne korekcije, ukoliko se budete upuštali u konkretne poduhvate na kojima već neko vreme radite.
Ljubav: Ukoliko ste slobodni, morate da budete otvoreniji, kada su emocije u pitanju. Simpatija vam može prići u svakom trenutku, ali vi ne želite da se bavite poljem ljubavi.
Zdravlje: Opuštajte se.
Idi na sledeću stranu >
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Lav,   Horoskop - Vaga,   Horoskop - Strelac,   Horoskop - Jarac,   Horoskop - Vodolija,   Horoskop - Ribe

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Dnevni horoskop za 6. maj 2016. godine

Izvor: Luftika.rs, 05.Maj.2016, 15:06

Ovan rasterećen, Biku stiže novac, Blizanci imaju jake motive, Raka očekuje izazov, Lav organizovan, Devici fali fokus, Vaga mora da se strpi, Škorpije ležerne, neminovan uspeh za Strelca, Jarcu nedostaje konstruktivnost, Vodolija samoktitična, a Ribe moraju da se uhvate u koštac s problemima....

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.