(FOTO) BAŠKARI SE NA JAHTI: Pogledajte golišavog Ronalda u mondenskom San Tropeu

Izvor: Kurir, 02.Jun.2015, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) BAŠKARI SE NA JAHTI: Pogledajte golišavog Ronalda u mondenskom San Tropeu

I dok se Mesi sprema za finale Lige šampiona, Portugalac uživa na Mediteranu

Kristijano Ronaldo uživa na odmoru u San Tropeu.

Fudbaler Real Madrida je srušio mnoge golgeterske rekorde u sezoni na izmaku, pa bi s te strane trebalo da bude zadovoljan, ali sa klubom nije osvojio nijedan trofej. Sada se spekuliše da će napustiti Madrid, mada od toga možda ne bude ništa.

Kako bi pobegao od svih tih priča Kristijano Ronaldo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je otišao u francusko mondensko letovalište. I na Mediteranu se previše opustio.

Policija ga je uhvatila kako urinira po ulici posle posete noćnom klubu, ali njega ta bruka očigledno nije dotakla, o čemu svedoče i fotografije. Zvanično najbolji fudbaler sveta za 2014. godinu golišav se baškari na skupocenoj jahti, vozi skuter... I sve tako dok se njegov najveći konkurent Lionel Mesi sprema za finale Lige šampiona.

Na čijem mestu biste radije bili?!
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.