TEŽAK PUT DO POLUFINALA EP: Srbija povela, pa izvukla bod protiv Makedonije

Izvor: Večernje novosti, 20.Jun.2017, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŽAK PUT DO POLUFINALA EP: Srbija povela, pa izvukla bod protiv Makedonije

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je nerešeno 2:2 protiv Makedonije u drugom kolu Evropskog prvenstva Mlada fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je nerešeno 2:2 protiv Makedonije u drugom kolu Evropskog prvenstva. Orlići" su poveli u 24. minutu kada je Mijat Gaćinović dobro snašao i poslao loptu u mrežu. Srbija u prvom poluvremenu imala inicijativu, međutim nije uspela da postigne još neki gol.U nastavku Makedonija je uspela da preokrene. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Prvo je u 64. minutu iz penala pogodio Bardi, da bi 83. Đoršev doneo prednost Makedoniji. Srbija se nije predavala, uspela je da izjednači u 90. minutu preko Đurđevića, ali tu je bio kraj pa je utakmica završena rezultatom 2:2.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

EP: "Orlićima" samo bod protiv Makedonaca

Izvor: BanjalukaLive.com, 21.Jun.2017, 01:43

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je neriješeno 2:2 sa Makedonijom u drugom kolu B grupe Evropskog prvenstva i tako ostala bez šanse da se plasira u polufinale.Poslije poraza od Portugala (0:2) na startu EP u Poljskoj, "orlići" su jurili pobjedu protiv vršnjaka iz Makedonije koja bi...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.