TEŽAK PUT DO POLUFINALA EP: Srbija povela, pa izvukla bod protiv Makedonije

Tanjug/Novosti online

20. 06. 2017. u 20:00

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je nerešeno 2:2 protiv Makedonije u drugom kolu Evropskog prvenstva

ТЕЖАК ПУТ ДО ПОЛУФИНАЛА ЕП: Србија повела, па извукла бод против Македоније

Detalj sa meča Srbija - Makedonije foto: Sajt UEFA

Strelci za Srbiju bili su Mijat Gaćinović u 24. i Uroš Đurđević u 90. minutu, a za Makedonce Enis Bardhi u 64. iz penala i Nikola Đorđev u 83. minutu.

Plasman u polufinale izboriće pobednik grupe i najbolji drugoplasirani iz tri grupe, tako da Srbija i Makedonija imaju samo teoretske šanse da se nađu među četiri najbolje.

Španija je pobedila Portugaliju (3:1)  i tako obezbedila prvo mesto, dok će Portugalci gotovo sigurno proći kao drugi. Da bi Lalatovićevi puleni imali šansu za polufinale u petak moraju da savladaju Špance, po mogućstvu sa što većom gol-razlikom, a da Makedonija pobedi Portugaliju, kao i da se sutra i prekosutra poklope rezultati iz grupa A i C posle kojih bi Srbija bila najbolja drugoplasirana grupa...

Sve to u ovom momentu deluje kao nemoguća misija...

SPEKTAKULARAN GOL BRUNA
Portugalci jesu izgubili od neverovatnih Španaca, ali je meč obeležio gol koji je za poraženi tim postigao Bruno. Pogodak koji će, vrlo verovatno, biti proglašen i za gol turnira...




Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (11)

BRUKA I SRAMOTA

20.06.2017. 20:21

Šta očekivati kad mladiće predvodi trener sa uličarskim rečnikom i jezikom do zemlje.

Jovan Melic

20.06.2017. 20:32

Treba treneru zabraniti da ikoga trenira.Taj vadi graditelja pa ubacuje beka.Dali toga ima u svetu.NE.

Djole

20.06.2017. 20:34

Ne znam ekipu Makedonije ali sa ovom grupom nasih fudbalera, mislim da je sramota sto nismo pobedili sa bar dva razlike. Lalatovic da podnese izvestaj, posto ocigledno ne zna posao i vise puta je to pokazao.

Milun

21.06.2017. 14:15

@Djole - @Djole,ako su ovi futbaleri budućnost Srbije,onda kukuj lele.Sa ovakvima nikad dalje od Balkanskog prvenstva.Treba mjenjati stručni rad u klubovima.Prvo ih treba naučiti ,da je futbal "oranje" i strašna borba ( vidi i ući kakao Islanđani pristupaju igri)a onda tehnici i ostalim elementima futbala.Tu lezi odgovornost na Futbalskom savezu. Srbije .

G

20.06.2017. 20:36

Kako je ova generacija igrača pobedila Brazil na Novom Zelandu,a nisu mogli Zaevce...

SRAMOTA

20.06.2017. 20:44

@G - Tada ih je vodio kulturan trener koji zna fudbal, a ove vodi nepismeni uličar koji se ulizivao da bi postao selektor mlade reprezentacije. Nije problem u mimcima, nego u njemu. Sad će da kaže da mu je Kokeza kriv.

Branislav

20.06.2017. 21:17

@G - @Sramota, Bravo za komentar .Folirant na klupi .To je Lalatovic. A posebna prica je ta , kako se I ko bira selektore svih selekcija.

Simun

21.06.2017. 05:45

Trener je jedna priča ,ali igračima nedostaje temeljna futbalska znanja,sto govori o slabom radu u klubovima.Nema brzine,nema točnosti u prenosu lopte(vidi Španjolce),nema igrača koji mogu u igri jedan na jedan izaći kao pobednik(vidi Portugalce),taktički i idejno katastrofa spori i tromi,bez duplih pasova ,bez preciznih dodavanja u prostoru od 20 m pred golom protivnika,neefikasni.Napadaci čekaju loptu kao ukopani i jasno da su onda lak poen za blokadu.Od Španjolaca najmanje tri gola u mreži.

Nick.cdn

21.06.2017. 05:57

Haha, Tralatovic dosao ovde kako bi prodao Ozegovica, Plavsica, Ristica, Radovica, naravno sve clanovi njegoe Zvezde i Cuke. Koja smejurija od trenera, na klupi mu sede Lukic i Meleg a on gura onog kepeca, i ostale nabrojane.