LEPA BRENA PEVALA BOJKU BORISOVU JOVANO, JOVANKE!

Izvor: Kurir, 26.Okt.2011, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEPA BRENA PEVALA BOJKU BORISOVU "JOVANO, JOVANKE"!

SOFIJA - Jedna od najpoznatijih estradnih zvezda Lepa Brena sastala se danas u Sofiji sa bugarskim premijerom Bojkom Borisovim i tom prilikom mu otpevala pesmu "Jovano, Jovanke".

Lepa Brena boravi u dvodnevnoj poseti Bugarskoj, gde će u decembru održati koncert.

"Mislim da je njegov mandat veoma uspešan i da će podići Bugarsku na visoki nivo", izjavila je Brena novinarima nakon sastanka i potom zapevala "Jovano, Jovanke".

Lepa Brena je u sedištu bugarske vlade >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << došla sa suprugom Slobodanom Živojinovićem.

Zanimljivo je da je ove godine Borisov pobedio Živojinovića u prijateljskom tenis meču u Sofiji.

Veliki solistički koncert u Sofiji, Lepa Brena će održati 3. decembra u areni Armejec, a planirano je da na koncert doleti helikopterom.

Lepa Brena je izuzetno popularna u Bugarskoj, a njene pesme stalno se vrte na bugarskim folk radio i televizijskim stanicama.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lepa Brena pjevala Borisovu Jovano, Jovanke

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Okt.2011

SOFIJA - Jedna od najpoznatijih estradnih zvijezda Lepa Brena sastala se danas u Sofiji sa bugarskim premijerom Bojkom Borisovim i tom prilikom mu otpjevala pjesmu "Jovano, Jovanke".

Nastavak na Nezavisne Novine...

LEPA BRENA PEVALA BOJKU BORISOVU

Izvor: Kurir, 27.Okt.2011, 00:04

SOFIJA - Jedna od najpoznatijih estradnih zvezda Lepa Brena sastala se danas u Sofiji sa bugarskim premijerom Bojkom Borisovim i tom prilikom mu otpevala pesmu "Jovano, Jovanke"...Lepa Brena boravi u dvodnevnoj poseti Bugarskoj, gde će u decembru održati koncert..."Mislim da je njegov mandat veoma...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.