Danijela Jankov u klubu Mr Stefan Braun

Izvor: NaDlanu.com, 31.Jan.2012, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danijela Jankov u klubu Mr Stefan Braun

Uprkos hladnom vremenu, još jedno humanitarno veče u klubu Mr. Stefan Braun proteklo je u sjajnoj atmosferi koju su, i ovog ponedeljka, napravile poznate ličnosti.

Aktraktivna novinarka Danijela Jankov, odazvala se pozivu da pomogne prikupljanju dobrovoljnih priloga za najugroženije, a društvo joj je pravila urednica emisije “Exkluziv“, Bojana Kesić. Podršku damama, pružao je muški deo ekipe, pevač Cvija i Nikola Sarić - Sajko, a u odličnoj atmosferi uživao je i poznati >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << fudbaler Savo Milošević, inače stalni gost i prijatelj kluba.FOTO: Danijela Jankov u klubu Mr. Stefan BraunUz podršku TV lica Marine Kotevski i Vlade Stanojevića, devojke modne agencije Kristal su pomogle da humanitarna licitacija promotivnih kalendara kluba Mr. Stefan Braun protekne što uspešnije, kako bi se i ovog ponedeljka sakupilo što više novca za pomoć malom M.P, koji je preživeo pad sa šestog sprata.Popularni prestonički klub će i narednog meseca nastaviti sa humanitarnim akcijama, a novac će se sakupljati za lečenje dvanaestogodišnje devojčice, obolele od leukemije, kojoj je neophodna operacija transplatacije koštane srži, koju će donirati njen rođeni brat.
Pogledaj vesti o: Savo Milošević

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čijem pozivu se odazvala Danijela Jankov? (FOTO)

Izvor: S media, 31.Jan.2012

Uprkos hladnom vremenu, još jedno humanitarno veče u popularnom prestoničkom klubu proteklo je u sjajnoj atmosferi koju su napravile poznate ličnosti među kojima i voditeljka Danijela Jankov.

Nastavak na S media...

Danijela Jankov i još dosta poznatih lica pokazali humanost na delu!

Izvor: Svet plus, 31.Jan.2012

Iako je napolju hladno vreme, to nije omelo da se održi, još jedno humanitarno veče u poznatom beogradskom klubu ldquo;Stefan Braun rdquo;. Sve je proteklo u ludoj atmosferi koju su napravile poznate ličnosti: voditeljka Danijela Jankov, kao i još mnogi drugi koji su se odazvali pozivu u prikupljanju...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.