Izvor: Blic, 25.Mar.2021, 12:33

"Posle svega ona kaže da su Zvezde Granda prostakluk, i da je doživela, MOLIM VAS, PSIHIČKO ZLOSTAVLJANJE" Saša Popović besan, prvi put o diskvalifikaciji Vanje Knežević

Saša Popović prvi put je javno progovorio o diskvalifikaciji takmičarke Vanje Knežević iz "Zvezda Granda", o čemu poslednje dve nedelje bruji javnost.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Vanjin otac me MOLIO DA JE VRATIM U TAKMIČENJE" Popović o detaljima telefonskog razgovora posle skandala u "Zvezdama Granda"

Izvor: Blic, 25.Mar.2021

Saša Popović jutros je u jutarnjem programu na TV "Prva" prvi put govorio o diskvalifikaciji Vanje Knežević iz "Zvezda Granda", a tom prilikom otkrio je i detalje razgovora sa njenim ocem.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.