Saša Popović prvi put o skandalu: Vanji Knežević je ovo bio najveći marketing

Izvor: B92, 25.Mar.2021, 11:48

Saša Popović prvi put o skandalu: "Vanji Knežević je ovo bio najveći marketing"

"Dok je Karleuša hvalila, niko nije primetio Vanju. Ovo joj je bio najveći marketing", rekao je Saša Popović o sukobu takmičarke Vanje Knežević i pevačice Jelene Karleuše, koja je jedna od sudija na takmičenju "Zvezde Granda".

"Digla se prašina jer je u pitanju devojka od 18 godina i zato se digla bura, čekao sam da se strasti smire i da malo pojasnim", rekao je Popović kada gas je ugostila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << TV Prva.

Rekao je da je Karleuša rekla to što je rekla, i cela zemlja je to komentarisala i da je posle emisije Vanja Knežević dobila na hiljade poruka podrške u kojima se vređala Jelena Karleuša.

"Ona je stavila na svoj Instagram sve najgore poruke i zahvalila se na njima, to je neprimereno i to je za diskvalifikaciju", istakao je Popović.

Posle je rekao da ga je pozvao otac Vanje Knežević, "učtiv i kulturan čovek i pitao da li može Vanja da se vrati u emisiju, ali to što je Vanja podržavala te gnusne poruke je neprihvatljivo".

Sutradan sam se čuo sa Jelenom, koja mi je rekla "Dobro razmisli, vrati je u takmičenje, svakako će kasnije ispasti", kaže Popović.

"Kad smo razmišljali da je vratimo u takmičenje, ona je objavila da su Zvezde Granda mizoginija, mediokritet i prostakluk i da je srećna što je napustila takmičenje", kaže on.

"Novinari me ubiše", rekao je Popović i pročitao pitanja koja su mu novinari postavljali nakon skandala.

Naveo je da je Karleuša hvalila Vanju na početku takmičenja i želela je da joj bude mentor, i istakao da je Karleuša podržavala Vanju Knežević iz kruga u krug.

U spornoj emisiji, Popović je rekao da je u pauzi pitao Karleušu zašto je bila oštra, a ona je odgovorila da je "četiri kruga hvali i daje joj vetar u leđa".

"Dok je Karleuša hvalila, niko nije primetio Vanju. Ovo joj je bio najveći marketing za dalje takmičenje", rekao je Popović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Posle svega ona kaže da su Zvezde Granda prostakluk, i da je doživela, MOLIM VAS, PSIHIČKO ZLOSTAVLJANJE" Saša Popović besan, prvi put o diskvalifikaciji Vanje Knežević

Izvor: Blic, 25.Mar.2021

Saša Popović prvi put je javno progovorio o diskvalifikaciji takmičarke Vanje Knežević iz "Zvezda Granda", o čemu poslednje dve nedelje bruji javnost.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.