POLICAJAC IZ BG UHVAĆEN U ŠVERCU: Prevozio 120 kg rezanog duvana!

Izvor: Kurir, 28.Okt.2014, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POLICAJAC IZ BG UHVAĆEN U ŠVERCU: Prevozio 120 kg rezanog duvana!

Policajac zajedno sa jednim Kruševljaninom se tereti da su prevozili 12 džakova rezanog duvana koji je vredan 180.000 dinara.

ZRENJANIN – Protiv jednog policajca iz Beograda i jedne osobe iz Kruševca, zrenjaninska policija podnela je krivičnu prijavu zbog sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena trgovina duvanom.

Oni se terete da su 21. oktobra ove godine, nabavili i prevozili 12 džakova >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << rezanog duvana ukupne težine oko 120

kilograma, čija se vrednost procenjuje na oko 180.000,00 dinara, radi dalje prodaje. Utvrđeno je da oni nemaju

ovlašćenje nadležnog organa za bavljenje trgovinom i prometom duvanskih proizvoda.

Policajac se sumnjiči da je izvršio i krivično delo zloupotreba službenog položaja jer se prilikom kontrole, predstavio kao policijski službenik i pokušao da izbegne pregled automobila kojim su prevozili duvan.

S. S.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.