Zoran Stanković predsednik Koordinacionog centra za jug Srbije

Izvor: Press, 02.Nov.2012, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zoran Stanković predsednik Koordinacionog centra za jug Srbije

Vlada Srbije imenovala je na današnjoj sednici bišeg ministra Zorana Stankovića za predsednika Koordinacionog tela Vlade Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa.

Za direktora Kancelarije za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu, vlada je imenovala Slavku Drašković.

Vlada je imenovala Miljka Ristića za vršioca dužnosti direktora Kliničkog centra Srbije.

Vlada je na sednici usvojila Predlog zakona o potvrđivanju ugovora između >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Republike Srbije i Gruzije o izbegavanju dvostrukog oporezivanja u odnosu na poreze i dohodak na imovinu.

Usvojen je i Predlog zakona o potvrđivanju ugovora između Vlade Srbije i Vlade Republike Tunis o izbegavanju dvostrukog oporezivanja u odnosu na poreze na dohodak i imovinu, kao i Predlog zakona o potvrđivanju sporazuma između Vlade Srbije i Vlade Savezne Republike Brazil o saradnji u oblasti odbrane.
Pogledaj vesti o: Zoran Stanković

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Stanković predsednik Koordinacionog centra za jug

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Nov.2012

BEOGRAD -..Vlada Srbije imenovala je na današnjoj sednici bišeg ministra Zorana Stankovića za predsednika Koordinacionog tela Vlade Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa...Za direktora Kancelarije za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu, vlada je imenovala Slavku Drašković...Vlada...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.