“Hakeri okačili mapu bez Kosova, to je provokacija“

Izvor: Vesti-online.com, 28.Jul.2013, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Hakeri okačili mapu bez Kosova, to je provokacija“

Šef Koordinacionog tela za jug Srbije Zoran Stanković osudio je danas hakerski napad na sajt skupštine opštine Bujanovac i ocenio da je to još jedna u nizu provokacija.

Hakeri su na sajt te opštine na albanskom i engleskom jeziku postavili mapu Srbije bez Kosova i Metohije, dok se na srpskoj verziji, KiM nalazilo u sastavu Srbije.

"U tri navrata u toku ove godine hakeri su srušili sajt Skupštine opštine Bujanovac", rekao je Stanković, istakavši da lokalna >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << samouprava nema nikakvih veza sa izmenom karte na sajtu.

"Ovo je još jedna u nizu provokacija na briselske pregovore i očekivanje je da će Srbija ishitreno i neadekvatno reagovati", rekao je Stanković.

On je dodao i da je tokom dana na sajt opštine Bujanovac na albanskom i engleskom jeziku postavljena karta na kojoj je teritorija KiM prikazana u sastavu Srbije.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.